Prawie dwie godziny temu zrobiłem test... Nie żeby ten post xD mnie jakoś uwierał, bo mam to w głębokim poważaniu, co tutaj wypisuje, ale zgłosiłem ten post do moderacji. Podałem uzasadnienie oczywiste: "Tematyka wpisu nie jest związana z tematyką forum...", co przecież dla każdego jest tu jasne. Jeżeli wziąć pod uwagę, że niektóre wpisy NAWET NIE MAJĄ SZANSY SIĘ POJAWIĆ, to sami oceńcie sytuację na tym forum.
Na czym popracować?
Mareczku znowu ci muszę tłumaczyć- zrobiłem sobie skrypt, który wysyła mi powiadomienie, że coś się zmieniło na stronie. Są też gotowe wtyczki do przeglądarki. No ale to ty łączysz kropki, co nie? xD
3 minuty żebyś się nie zmęczył xD
Xd, ile można wyciągnąć miesięcznie na trikliwaniu? Działasz tylko na Lubawie, czy także na innych papierach? Jak dostajesz zlecenia na trollowanie? Czy robisz to na etat, czy dorabiasz w międzyczasie? Czy trollowanie stało się obecnie twoją pasją życiową?
Człowieku... Sam robię różne skrypty, ale nie do monitorowania forum na bankier.pl! Nie chodzi o to, że coś takiego jest, tylko, że Ty z czegoś takiego korzystasz. To wiele mówi o Tobie i Twoim niby "hobby" :-) Bardzo dziękuję za wyjaśnienia! :-)
I znowu ci muszę tłumaczyć. Normalne fora mają możliwość subskrypcji wątków i powiadamiania na odpowiedź/wpis/co chcesz. I to nie jest nic złego. To jest normalne. A bankier tego nie ma. Forum jest przestarzałe i bardzo prymitywne. Zatem odłóż swoje projekcje i idź pisać skrypty do dronów xD