Oceny 4,7/5 całkiem nieźle.
Zakładając przelicznik 150 sprzedanych kopi na jedną ocenę to tylko dziś może pójść ponad 10k i to bez Japonii. Liczę tu na dobry raport sprzedażowy po72h
Coraz więcej recenzji się pojawia idą pozytywne i chwalące że GIF dowiózł projekt na ps5 w 100% w ciągu miesiąca wsparcie dla kierownic drugi kwartał multiplayer będzie sztos nowe dls. Będzie gorąco rok zapowiada się mega
Licząc statystycznie za pośrednictwem sztucznej inteligencji koszty portu mogą już się zwrócić, ale to tylko statystyka, nie ma ceny jaką musieli zapłacić za port
No nieźle to wygląda, dobre opinie rosną jak grzyby po deszczu. Weekend przed nami. Wiem, że to grubo przesadzone ale sobie i Wam życzę 50k w 72h. Do tego promocja w xbox i świetny sprzedażowo początek roku na PC. A najgorsze jest to, że kurs stoi w miejscu, spółka jest niewidoczna. Tylko dobry raport może to zmienić a tu za 4q nie będzie dopiero roczny i 1q prawie w tym samym czasie.
Chodzi o to że roczny i 1Q będą dobre. Poczekajmy na wydawcę dwójki. Po udanej premierze na PS sam się znajdzie. Wspomnicie moje słowa a wtedy już będzie pod co grać.
Japonia na razie się wstrzymuje z zakupem w związku z opóźnieniem wersji japońskiej. To i mało w tym czasie spłynęło komentarzy . Zobaczymy jak będą spływać komenty jak nie śpi Europa i Stany
Ja liczę że co 36 wystawił ocenę, wziąłem pod uwagę statystyki z steak, więc sprzedaż ok 10k... Tak na teraz... Tu przydałby się mały sukces pizza slice może ruszyłby kurs...
Ja tam uważam, że na tą chwilę jest około 30 tyś a 50 po 72h jest jak najbardziej realne, poza tym fantastyczne oceny, co wpłynie na pokazywanie na PS Store, kosztowo na dziś odchodzi tylko 30% dla Sony więc jest około 80zl brutto ze sztuki bez dodatku co oznacza przy 30 tyś kopii 2,5 mln dla GIF za 2 dni sprzedaży + xbox + pc. Kwartał marzenie.
Ja uważam, że 20 tyś po 72h to pewniak a będzie 30, natomiast chciałbym 50. Premier, weekend, dużo dobrych ocen, nawet bardzo dobrych, główna strona ps store. Jest dobrze.
Ja myślę, że jak 300 opinii już prawie jest to 15 000 sprzedane.
Bez prowizji Teyon liczymy około 80 zł netto za kopię dla GF. Wychodzi 1 200 000 zł. Podpięcie do PS5 jakieś 500 000 czyli 700 000 zł zysku.
Szacuje że jest bliżej 40 tys. Obserwuje przyrost ocen dzisiaj z rana było prawie 300 ale jakim trafem ponad 50 ocen zniknęło. Pamiętajcie na psstore nie ma zwrotów jak pobrałeś grę. Tak na marginesie co ma teyon oni biorą prowizje za Japonię.
Może jutro nawet espi nie będzie przeciagna trochę aby nabić licznik jutro będzie gra pod spekulacje i oczekiwania rynku ile sprzedało no chyba że rano info. Jutro się przekonamy. Myślę że będzie dobrze. Jak ruszy jeszcze Japonia kolejna premiera przewiduje rugi kwartał a nawet półrocze. Kwiecień maj będzie multi. Przewiduje pierwsze urodziny jdm. Między czasie jakieś dobre dls wpadnie i wsparcie kierownic na ps5
Multi w maju trochę za późno ze względu na Forze. Najlepiej było by wydać na początku kwietnia. Ale swoja droga to wyobraźcie sobie jak multi rozrusza sprzedaż wtedy to dopiero będą wzrosty na kursie. Ja naprawdę nie wiem dlaczego inwestorzy tego nie widzą. No ale do czasu. Pozdrawiam stara gwardie