Kiedyś to były czasy. Jak nie napisałeś, że do końca roku kurs będzie w okolicach 50 zł to forumowicz był oskarżany o tworzenie złej atmosfery! Teraz przychodzi normalność, nie ma efektów to nie ma wysokiego kursu. Masz słabe akcje i boisz się o ich przyszłość to czas ustawić SL, a nie bajki opowiadać. Co do 10 i na to przyjdzie pora.
Tak sobie człowiek zadaje pytanie.Tyle ciulowych spółek na giełdzie a Ty wybrałeś akurat tą żeby nawracać ludzi co w niej mają kasę.Ty się naprawdę nie martw o kogoś .Pomysł o sobie i zarabiaj spokojnie.Jak będzie czas pokaże a nie Twoje ironiczne posty
Wcale nie było tak jak piszesz. Po prostu każdy z ciebie drwił kiedy uporczywie pisałeś o wycenach 15, 10, 8 zł... Czas pokazuje że twoje śmieszne prognozy się nie sprawdziły, a drwiny były jak najbardziej na miejscu.
Co do prognoz o 30, 50 zł. No cóż, jakieś dwa lata temu wycena była nawet wyższa. Uważam, że partnering da wyższa wycenę, co zresztą pokrywa się z rekomendacjami.
Czekaj więc na tę swoją wycenę i nie dawaj innym powodów do drwin, po co ci to?
Pokerzysta ja do ciebie nic nie mam nawet mi ciebie trochę szkoda. Jak sprzedam część akcji po odpisaniu partneringu wyjadę na wakacje i wypiję 1.drinka za twoje zdrowie psychiczne. Ok na kazdej wiosce jest jakiś g00pek na naszej jesteście we dwóch z Yoksi