• No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~fund1 [89.73.62.*]
    pewnie wilki broniły, ale widły padły jak zapałka. Kiedy zrozumiecie w co tu się gra? Szkoda nowych co bedą wisieć teraz na hakach od 2.8, a pisałem ostrzegałem, że to tylko podbitka. Padnie 2.2 i będzie 2.1, następnie 2, tam chwilkę zatrzymamy się bo będzie odbiór od szwagrów przez kolarzy, a następnie 1.8 i tam dopiero szwagry odpuszczą bo bedą zbierać dla siebie od naiwnych co kupili na tej podbitce. Tak będzie ale co tam będziemy znowu dobierać w końcu to okazja, skarbu nie oddamy, później znowu podbitka i kolejna emisja 16M, brawo. Zastanawiam się kiedy ci najbardziej zatwardziali wierni z sekty powiedzą dość, to bardzo ciekawe zjawisko socjologiczne jak można tak bezgranicznie uwierzyć. Tu robią kółka i z tego żyją i to nie tylko kolarze, ale ktoś wyżej czyli szwagry, zapamiętać to, wydrukować sobie i powiesić nad łóżkiem.
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~DRT [46.112.113.*]
    Zaraz trolle zaczną wycie pod Twoim postem, hehe.
    Dobra robota fund, miałeś rację!
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~fund1 [89.73.62.*]
    Zapamiętajcie jeszcze to, że każde cenotwórcze info jest tu wykorzystywane pod dodruk dla szwagrów oczywiście w promocji, juro zimny kubeł wody na rozpalone głowy sekty się przyda. Nie cieszę się z czyjegoś nieszczęścia, ale nawet dziecko jak 2x się oparzy to wyciąga z tego wnioski i 3x tego nie zrobi, no cóż tu jest czynnik uzależnienia i wiara cuda, macie prawo to wasze decyzje, ale nie ubierajcie nowych obiecując im coś czego nie ma to też ich decyzja, a piszecie jakby już wszystko było pewne wymyślacie kosmiczne ceny za akcje 100, 200, fuzje, przejęcia, a jak jest widać po kursie. Szwagry podbiły pod cenotwórcze info Singapur, tam zaczęli dystrybucję w ulicę podkręconą TrueLiverami i AI, później info o emisji, ale też kapłani obrócili to że na pewno inwestor strategiczny, później że to na pewno Londyn i kasa już jedzie, a teraz no cóż... powrót do bazy 1.8 tam się widzimy niebawem, do 2.0 mają spory zysk co do obecnego kursu więc będą kapać powoli ale skutecznie do tej ceny i znowu będzie 10:1 w świeczkach (czerwonych:zielonych). Pisałem że nie pokonacie trwale 2.5 i tak się stało, pisałem że zrobią emisję i tak się stało, teraz piszę że jest powrót do bazy, zobaczymy?
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~Jery [178.217.197.*]
    Jeśli teraz wrócą do 1.8 to znaczy że wiesz już że Polska się odwołała a sąd w Singapurze pozwolił na apelację.
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~karol [46.112.72.*]
    Wywalają przed giga emisją dla szwagrów.
    Szacun fund1
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~puma [37.31.56.*]
    Ja się zakładam że nie będzie fund1 teraz o co jakbwygram to ty wypad z grupy a jak ty wygrasz to wymyśl przyjmuje zakład
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~Zenek [188.33.30.*]
    Hej Puma, zakładanie że ktoś nędzny z charakteru dotrzyma ustaleń jest błędem. Jakby co zmieni nick i będzie nadawał jako inny pingwin. :) ja pracuje nad klątwą na niego i całą resztę którą rzucą profesjonaliści, wiec choć nie zobaczymy osobiście tego efektu, będzie im mało wesoło
    Napisałam nowy post o zakładzie niestety bankier go nie umieścił więc więcej nie trzeba pisać
    Tylko szybka odpowiedź Singapuru o odrzuceniu wniosku o apelację daje nam paliwo do zamknięcia luki .
    Miałeś rację fund1, gratulacje!
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~karol [46.112.100.*]
    Jutro będzie sporo niżej, brawo fund
    Jutro emisja i odwołanie, pandemonium na kursie
    Nie przekonaliście mnie
    Spadek kursu w tym tygodniu sugeruje, że rynek "boi się", że Polska jednak coś jutro złoży, żeby tylko zyskać na czasie. Wszystko wyjaśni się w ciągu najbliższych 24-48 godzin i o to chodzi .
    I super nie będą już tym straszyć a ja sobie dobiorę walor po dobrej cenie
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~Bee [193.124.21.*]
    A pamiętasz puma jak czekałaś na 1,50 bo kwasir obiecał. To było przy kursie 1,75 i pisałem że kupuje i nie ma znaczenia, że spadnie trochę niżej. Aktualna cena też jest rewelacyjna. Dziś dobierałem. Jak zjada jutro niżej też dobiorę.
    Na razie koszyki ustawiłam jak będzie nadal spadać będę dobierać dalej,cóż jak kolorowe dają okazję żeby dobierać to trzeba a nawet powinno się to robić
  • Re: No cóż dopiero jutro 2.2 Autor: ~karol [46.112.100.*]
    Dnia 2026-02-05 o godz. 20:38 ~puma napisał(a):
    > Na razie wywalę połowę, zobaczymy co dalej

Tylko musisz się spieszyć trollu, bo dziś PKC od rana pod emisję i odwołanie

[x]
GREENX -0,96% 2,28 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.