chcę zapytać, czy jeszcze dobieracie?
po transakcjach widać, że z 9 nie dobieracie, czyżby za wysoko?
ustawieni jesteście niżej ?
a od ilu już tak dobieracie? od 0,15?
zapamiętaj sobie:
giełda to nie romans z marzeniami
jak nie zarabiasz, to po h... trzymasz pieniądze ulokowane na rachunku maklerskim?
jest jako - taka hossa, jak w tym czasie zanurkowałeś in minus, to kto rzuci pieniadze w spółkę gdy przyjdzie cofka dla rynku???
nie spotyka się często tak skretyniałych odpowiedzi jaką podałeś.
poczytaj sobie własne wykluczajace się wątki i nie rób z siebie kretyna.
wyobraź sobie w końcu, że pisanie na forum nie wpływa na kurs :))
nagoń na spadki Atlantisa, i zobacz jaki będzie rezultat, to może czegoś się nauczysz rzeczywistego poza marzeniami leszczu
myślałem że masz jakieś ciekawe info, a ty mi tu pitu pitu
na tym papierze nie ważna jest teraz hossa/bessa, tu już nie gra rynek. rynek przyjdzie jak będzie dużo wyżej.
p.s
po h... to krasnoludek ma brodę.
tu chodzi o lekcję dla ciebie pajączku. żebyś się na żywo nauczył, jaki wpływ mają wpisy z forum na cenę papiera.
no to próbuj, okazja masz wyborną, a przy tym inni się przekonają, co to piszą o naganianiu ceny na forach.
działaj stary, jeszcze parę minut pozostało.
ewerest, o ile udało ci się wpisami na forum zbić kurs na atlantisie dzisiaj? :))
jak nie wierzysz, że wpisy na forum mają wielkie g.....wno do kursu w dół, to spróbuj w górę. Proponuję abyś sam wybrał sobie spółkę i pastował ją do woli.
Jako niedoswiadczonemu inwestorowi podpowiem, że lepiej nie łap się za spółki z Wig20. Bo tam mógłbyś nawet pisać wierszem i pogrubioną czcionką, a nie zdziałasz NIC na kurs.
ale jak wolisz, to przekonaj się sam.
Powodzenia.
Ps. możesz dobrać sobie kogoś do pomocy, żeby nie było, że w pojedynkę to nagonić się nie dało :)))
do 17.10. są zapisy na PP i do tego dnia nic się nie wydarzy w poniedziałek już wtajemniczeni będą znali ile zostało objętych PP a wtedy czego się spodziewać ?
Ja cały czas dobieram i cieszę się jak leszcze się boją. W każdym razie chętnie wchłonę wszystko po 8 groszy tylko że nikt już nie chce oddawać po tej cenie :(
Niektórym to aż piana z geby cieknie, ale wogóle nie mają akcji, tylko tak ostrzegają. Ludzie myślcie, po co wdajecie się w pyskówki z tymi co to niby są bez akcji, ale piszą i piszą i wiedzą wszystko. Czytając takich cwaniaczków to właśnie dlatego obejmuje NE, bo wiemm, ze za bardzo komuś zależy na czymś. Niebawem się okażem a ci dwaj znikną i bedą pisać zupełnie inaczej z innym IP i innym nickiem.