• Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    i o to chodzi !!!

teraz jest czas na zakupy. 500 mln PLN to 138 mln USD a to skolei pozwala na zakup 1860 BTC... nie sądziłem że tyle możemy uzbierać....

przy BTC na poziomie 300 tyś USD to 558 mln USD :))))))))

przy 1 mln za BTC to mamy 1,860 MLD USD...

akcji jest 11,6 mln...

to jaka będzie wycena? Polityczny, Leonardo ???

1 akcja będzie warta 577 zł !!!!

i to jest biznes - akcje za aktywa krypto !!! niesamowite jest wiedzieć...
  • Re: Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~Leonardio [193.28.84.*]
    Gdzie te twoje 500mln bo ja nie widzę nawet 1zl bęcwale mało tego niedługo się dowiemy ze Hanower się wycofał z inwestycji? 2mln akcji nie zatwierdzone .obligacje nie kupione to chyba koniec tej spoleczki widmo ?
  • Re: Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    aaaa - zawsze widziałem że jesteś mocno odklejony od rzeczywiistości
    Ale teraz widzę iż leki grubo wjechały i masz niezłą wiksę w głowie :D

już nie 10-20-50-100 pln
    Nasz matematyk wyliczył ponad 500 :D

No czapki z głów - takiego nagonu aby ratować topniejące zyski z kupionych akcji dawno nie widziałem
    Tutaj nawet nie ma czego komentować - należy tylko pogłaskac po główce naszego nostradamusa i uśmiechnąc się pod nosem :)
  • Re: Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    możesz tylko głaskać, bo 20 K twoich akcji sprzedanych po 0,87 gr jest u mnie :)

ja w przeciwieństwie do ciebie wiem :)

przypomnę ci ten post za 2 lata, czas szybko biegnie... i nie naganiam, bo jak BTC urośnie do 2 mln USD to przebijemy 1000 zł akcja :)

tik tak, tik tak
  • Re: Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~Leonardio [193.28.84.*]
    Nagonie oni mają 4.5 btc ty piszesz jakby mieli 1000btc mozg ci lasuje.
  • Re: Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Hahahaha - Panie aaa jest z Panem gorzej niż mi się wydawało - Ty naprawde wierzysz w te brednie o jakich piszesz :D

Ja swoje 20k odkupię z nawiązką poniżej 0.875 i sprzedam takim ludziom w delirce bogactwa jak Ty
    Jestes najlepszym co mogło nas spotkać na tym gniocie :)

Btw - tak dla Twojej wiadomości. Spółka ma 4,5 btc kupione 40%powyżej obecnego kursu
    Te magiczne 500 mln o których piszesz jeżeli zostanie w ogóle uruchomione to będzie przekazywane w transzach - a patrząc na ślimacz tempo to zanim pierwsze mln wpadną na konto to btc pewnie sie podniesie z obecnej bessy i zobaczymy jak wtedy będziesz bredził :)
  • Re: Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    spada źle, jak bedzie rosło też będzie źle :)

jak zmieni się trend powrotem na rosnący to po kilku zakupowych transzach i tak liczyć się będzie średnia a ta będzie zawsze niższa w trendzie wzrostowym...

pojęcia nie masz, nawet matematyka sprawia problem.

jak zacznie rosnąć BTC to akcje będą rosły wykładniczo a wtedy 100 zł będzie szybciej niż ci się wydaje....

• Re: Kurs BTC spada ! PLN się umacnia !!! Autor: ~tyle_w_temacie [15.220.64.*]
    aaa  Kurs BTC rośnie ! PLN się osłabia gdzie zakupy ? Zakupów niema i nie będzie bo w kasie wiatr hula naganiaczu.
[x]
IMMGAMES -7,97% 0,72 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.