Gdzie te twoje 500mln bo ja nie widzę nawet 1zl bęcwale mało tego niedługo się dowiemy ze Hanower się wycofał z inwestycji? 2mln akcji nie zatwierdzone .obligacje nie kupione to chyba koniec tej spoleczki widmo ?
aaaa - zawsze widziałem że jesteś mocno odklejony od rzeczywiistości Ale teraz widzę iż leki grubo wjechały i masz niezłą wiksę w głowie :D
już nie 10-20-50-100 pln Nasz matematyk wyliczył ponad 500 :D
No czapki z głów - takiego nagonu aby ratować topniejące zyski z kupionych akcji dawno nie widziałem Tutaj nawet nie ma czego komentować - należy tylko pogłaskac po główce naszego nostradamusa i uśmiechnąc się pod nosem :)
Hahahaha - Panie aaa jest z Panem gorzej niż mi się wydawało - Ty naprawde wierzysz w te brednie o jakich piszesz :D
Ja swoje 20k odkupię z nawiązką poniżej 0.875 i sprzedam takim ludziom w delirce bogactwa jak Ty Jestes najlepszym co mogło nas spotkać na tym gniocie :)
Btw - tak dla Twojej wiadomości. Spółka ma 4,5 btc kupione 40%powyżej obecnego kursu Te magiczne 500 mln o których piszesz jeżeli zostanie w ogóle uruchomione to będzie przekazywane w transzach - a patrząc na ślimacz tempo to zanim pierwsze mln wpadną na konto to btc pewnie sie podniesie z obecnej bessy i zobaczymy jak wtedy będziesz bredził :)
jak zmieni się trend powrotem na rosnący to po kilku zakupowych transzach i tak liczyć się będzie średnia a ta będzie zawsze niższa w trendzie wzrostowym...
pojęcia nie masz, nawet matematyka sprawia problem.
jak zacznie rosnąć BTC to akcje będą rosły wykładniczo a wtedy 100 zł będzie szybciej niż ci się wydaje....