• Podcast w radiu Wnet... Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Wiadomość z dziś od redakcji radia..
    "Program będzie emitowany dziś o 17:30. Przepraszamy za niedogodności."  

• Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~Bart [38.183.158.*]
    Wczoraj rozmawiali o KSEF o tej godzinie, temat na czasie, ktory sie klika, więc pewnie dlatego przesunęli podcast.
  • Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~Invest [37.248.214.*]
    Coś się dzieje może za tym pójdą również konkretne decyzje
  • Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~Zeus [37.31.8.*]
    Co się dzieję? Nic sie nie dzieję cisza jak przed burzą. Daszek sie uaktywnił to moze dzis byc jakieś espi
  • Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-02-05 o godz. 09:48 ~Zeus napisał(a):
    > Co się dzieję? Nic sie nie dzieję cisza jak przed burzą. Daszek sie uaktywnił to moze dzis byc jakieś espi

Pytałeś co z tym podcastem, to masz odpowiedź, a nie pitol, że od mojej aktywności cokolwiek zależy.

• Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~Robek [31.175.44.*]
    Kolego,nie odpalają się.Koledzy z forum tak Cię postrzegają,niczym wyrocznię.
    Dnia 2026-02-05 o godz. 10:07 ~Robek napisał(a):
    > Kolego,nie odpalają się.Koledzy z forum tak Cię postrzegają,niczym wyrocznię.

Sugerujesz, abym zmienił nick na -wyrocznia?:)
    Kolego nic nie sugeruję,to jest moja subiektywna ocena.Ja generalnie nie wypowiadam się na jakiś temat nie mając wiedzy,natomiast dzielę się swoimi wątpliwościami i poddając coś pod ocenę.Natomiast Ty przedstawiasz te same rzeczy jako aksjomat i stąd moja ocena i być może innych użytkowników tego forum.Ale nie przejmuj się tym,bo to co dla jednego jest sufitem ,dla drugiego jest podłogą.Jak zawsze pozdrawiam.
    Dnia 2026-02-05 o godz. 11:05 ~Robek napisał(a):
    > Kolego nic nie sugeruję,to jest moja subiektywna ocena.Ja generalnie nie wypowiadam się na jakiś temat nie mając wiedzy,natomiast dzielę się swoimi wątpliwościami i poddając coś pod ocenę.Natomiast Ty przedstawiasz te same rzeczy jako aksjomat i stąd moja ocena i być może innych użytkowników tego forum.Ale nie przejmuj się tym,bo to co dla jednego jest sufitem ,dla drugiego jest podłogą.Jak zawsze pozdrawiam.

Nie uważam moich opinii za aksjomaty, w moich wypowiedziach/ocenach staram się dowodzić, co stoi za treścią moich komentarzy. Ani aksjomat, ani prawda objawiona.
  • Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~Darek [5.173.150.*]
    Daszek chodzi o to ,że Robek kupił pod wpływem Twoich postów i nie tylko on
    Dnia 2026-02-05 o godz. 11:33 ~Darek napisał(a):
    > Daszek chodzi o to ,że Robek kupił pod wpływem Twoich postów i nie tylko on

Wątpię, Robek jednym z niewielu myślących tutaj..A czy zarobi on i inni, powinno być oczywiste...
    Kolego nie tłumacz czegoś o czym nie masz pojęcia.Jak byś zrozumiał co napisałem,albo pisałem wcześniej to byś tego nie komentował.Vide sufit i podłoga.Mimo to ciepło pozdrawiam
    Na świeżo po wysłuchaniu podcastu..
    Jest potencjał i przyszłosć. Wypali finansownie, będzie ok.:)

• Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~ja [178.235.186.*]
    dokładnie , jest potencjał
    Kolego Daszek wysłuchałem z otwartymi ustami i słowo klucz, finansowanie.Jesli wypali, będzie kosmos.Pozdrawiam.
  • Re: Podcast w radiu Wnet... Autor: ~Mx [188.33.26.*]
    Po to klabater chyba równiez wyodrębnił giercownie żeby ją spieniężyć. Term sheet w końcu już podpisany. Na razie można tylko gdybać o wysokości wynagrodzenia ze sprzedaży wydzielonej spółki.
    Dnia 2026-02-05 o godz. 18:39 ~Robek napisał(a):
    > Kolego Daszek wysłuchałem z otwartymi ustami i słowo klucz, finansowanie.Jesli wypali, będzie kosmos.Pozdrawiam.

I tego się trzymajmy.:)
[x]
DEFENCEH -2,59% 0,53 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.