To że stracili 4mln może sobie odpiszą i jeszcze na tym zarobią widocznie tak musiało być przykłady getback.gant.itd.zmylka dla inwestorów było to "idziemy po 500mln"teraz trzeba ponieść stratę.
Tak brał, ale w jego przypadku on nie straci tylko my, jako płotki jesteśmy skazani na pożarcie. A szykuje się rozwodnienie , to aktualna cena może być niestety szczytem . A trzeba było posłuchać Politycznego i sprzedawać powyżej 2 zł i robić sobie kółeczka najwyżej strata była by mniejsza. Wiem humor ma specyficzny, ale czasami trzeba patrzeć realnie .
Natomiast życzę wszystkim w różowych okularach aby ich marzenia się spełniły, ale nie bądźcie dawcami kapitału, jak kapitan wychodzi wcześniej to na co czekać?
Spółka została przejęta, tak jak na Capital. z tym że tam inwestor w postaci Bumechu zaproponował objęcie nowej emisji i wniesie aktywa.
Tutaj odbyło się to inaczej, a akcje poprzedniego udziałowca zostały wrzucone w rynek i skupione przez odpowiednie osoby, w dodatku wytrzepali ludzi z akcji :)
dwie pieczenie na jednym ogniu.
tu jest nowa ekipa, nowy kapitan, nowy biznes. trwa porządkowanie spraw spółki. Zostać bez akcji teraz to jak stracić okazję życia. przekonacie się niebawem :)
Wolę się przyglądać z boku, ze stratą na dzień dzisiejszy to ponad 60 procent!? A przecież wszystkie te zmiany, miały być dla dobra inwestorów!!! ( oczywiście nie mówiono o nas, bo płotki się zjada a nie dokarmia) Planowane obniżenie kapitału zakładowego , to jak myślisz po ile będą akcje ? 100 czy prędzej po 10gr jak tu ktoś wcześniej pisał.
Inwestor nawet jak zainwestuje to jak kurs spadnie najwyżej otrzyma większą ilość akcji a Ty . Jego kapitał będzie zabezpieczony Bitcoin, a Twój tylko akcjami którymi mogą sobie dowolnie sterować.
A tak na wesoło czarny humor ,
okazję to straciłam nie sprzedając akcji po 3 , i tak końcówkę sprzedałem koło złotówki.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Jeśli bitcoin spadnie do 50tya usa to takie spółki jak te znikną z powierzchni ziemi dlatego te rozwodnienie nie będzie potrzebne moje zdanie jest takie że tej spółki już nie ma na gpw .
jak BTC spadnie do 50 tyś USD, to Spółka będzie beneficjentem tego spadku, bo dopiero rozpoczynamy zakupy. A to oznacza że jak obrócą wajchę na BTC to tutaj wycena 100 zł/akcja to będzie mało
nie znasz się, twoje zdanie jest tu zbędne bo nie masz pojęcia o czym piszesz...