Widzę, że prym tu wiodą ludzie którzy nie są już posiadaczami "perełki". Wciąż Misio, wciąż Vlad prowadzą tu dyskusje między sobą. Już są wolni ale widocznie wciąż im czegoś brak:( Może barak im samowartości i samozadowolenia? To już lekarz powinien się wypowiedzieć. A tak z innej beczki to mimo milczenia, wg. np. J-23 chińskich agentów w tym mnie, "perełka" jakoś nie daje rady. Czy ktoś coś wie o Jadwidze? Z nieoficjalnych źródeł wiem, że leży na ojomie, bo dała w zastaw swoją nerkę aby nabyć "perełkę" i w końcu ją jej wycięli. Skutkowało to próbą samobójcza. Życzę zdrowia oczywiście. A tak na koniec - „Mądrej głowie dość dwie słowie...a głupiej i referatu mało” Przysłowia są mądrością narodów!
Skoro porzuciło się coś, co kisiło się prawie 5,5 lat, to zagląda się co się tu dzieje czasem. Jak na razie decyzja była dobra. W koncu zarabiam po tylu latach stagnacji. Pozdrawiam
Dość często tu zaglądasz. Codziennie:) Żeby było jasne masz prawo ale po co? Mnie tu 5 mies nie było a parę kilo tego syfu jeszcze mam. Również pozdrawiam.
L-4 - odwiedzam z nostalgii, ale również istnieje możliwość powrotu, gdyby zaczęło się coś dziać. Póki co, podziękuj, że ktoś ci odpisuje, trzymaj dzielnie i pozwól, że będziemy spokojnie komentować sytuację, na chłodno.
KURS: ostry wzrost z 2.01 2025 do 23.12.2025 i teraz patrząc na FIBO znajdujemy sie na kluczowym oporze 38,2%, jednak patrzę na 50% (3,6) i 61,8% (3,4) - bez apteki
patrząc jeszcze na wykres w dłuższym horyzoncie, widać, że poziom 3,4 był ważny w pod koniec lutego 2022, w okresie 2023 i 2024. Zgodnie z FIBO, dostrzegając na wykresie głowę z ramionami, 3,4 jest realnym poziomem