• Akcje serii G Autor: ~Golas [87.206.1.*]
    Ale kombinują aby drobni nie kupowali akcji. Piszą że mogę nie wprowadzić ich do obrotu…
  • Re: Akcje serii G Autor: ~TK [93.159.183.*]
    Straszenie. Za dużo posprzedawali po 70gr i wyzej i teraz chcą odkupić ile się da w zapisach dodatkowych. A takie espi w tym może pomóc, zawsze ktoś się wykruszy. Wiedzą, że ładne wyniki za parę kwartałów zaczną się pokazywać w raportach patrząc na rekordowe kwoty podatku dochodowego, jakie spółka płaci.
  • Re: Akcje serii G Autor: ~Grzmot [91.226.22.*]
    Ja juz zapisany na podstawowe i dodatkowe :)
  • Re: Akcje serii G Autor: ~xxx [81.15.130.*]
    A realnie kiedy akcje serii G powinny wejść do obrotu?
  • Re: Akcje serii G Autor: ~Novy [109.231.54.*]
    Sugerują brak pośpiechu:

"Zgodnie z Regulaminem Alternatywnego Systemu Obrotu, Emitent zamierza złożyć wniosek o wprowadzenie do tego obrotu akcji serii G nie później niż w terminie 12 miesięcy od dnia podwyższenia kapitału zakładowego w wyniku emisji tych akcji."
  • Re: Akcje serii G Autor: ~Problem [46.205.205.*]
    Przez manipulacje Ludzie są na takim minusie że głowa boli, a ci straszą zamrożeniem kasy na serię G. To akurat najmniejszy problem.
  • Re: Akcje serii G Autor: ~KoleśGit [46.151.21.*]
    Mają mało akcji co potwierdziło ostatnie walne! Mniejszościowi pokazali jak są tu silni i dlatego zarząd za wszelką cenę chce odzyskać pozycję najsilniejszego a do tego jest im potrzebna duża ilość akcji.
    Niestety masz rację, a w tej sytuacji bez względu na sytuację finansową spółki kurs akcji przez kolejne miesiące będzie w głębokiej d...
    "Jednocześnie Zarząd Emitenta informuje, że po przeprowadzeniu emisji akcji serii G, zamierza podjąć kolejną uchwałę o podwyższeniu kapitału zakładowego Emitenta w ramach kapitału docelowego, działając na podstawie upoważnienia zawartego § 9 statutu Spółki. Szczegółowe warunki tej emisji zostaną przekazane w odrębnych raportach bieżących."

Jeśli mniejszościowi będą zwiększać ilość akcji i na walnych zgromadzeniach stawią taki opór jak ostatnio to zarząd niewiele zdziała. Po prostu zarząd teraz jest w kropce i próbuje się wyratować. Obecna emisja niewiele im pomaga bo mniejszościowi mają prawo do tych akcji a na pewno wciągną wszystko co jest możliwe.
    To prawda. Niestety kolejna emisja ponownie zamrozi kurs na wiele miesięcy plus świdomość wprowadzenia akcji z emisji ograniczy znacząco późniejsze ewentualne wzrosty akcji.
  • Re: Akcje serii G Autor: ~Golas [37.47.84.*]
    Ciekawe jaki będzie raport, bo coś mi się wydaje że ostatni kwartał pod kreską….
    Wyniki za 2025 rok otworzą oczy niedowiarkom bo to już inny raport niż te kwartalne które nie obrazują wszystkiego. TK piszący powyżej ma rację, wszystko to straszenie a do tego te rekordowe kwoty podatku o których też wspomina wiele mówią. Kiedy kupować jak nie w dołku!
  • Re: Akcje serii G Autor: ~Grzmot [91.226.22.*]
    dlatego brac emisje i nie marudzic :) rzadko kiedy sie zdarza ze mali maja glos
  • Re: Akcje serii G Autor: ~Kojak [83.5.115.*]
    To se bież i potem czekaj z pół roku lub rok żeby je sprzedać z 20 procentowym zyskiem a może nawet nie , niewiadomo gdzie kurs będzie za pół roku a po za tym brak zaufania do spółki i prezesa każdy tylko myśli jak wyjść z jak najmniejszą stratą z tego bagna.
  • Re: Akcje serii G Autor: ~aro [5.173.170.*]
    Ja wziąłem i poczekam
    Kasa jest w pożyczkach i zyski będą
  • Re: Akcje serii G Autor: ~Kojak [83.5.115.*]
    Zyski może i będą ale czy akcjonariusze coś z tego będą mieć, przy tym prezesie wątpię przypomnę tylko takie espi jak skup akcji przez spółkę,zakup spółki tzw. zbrojeniówki po to żeby sprzedać akcje na górce ja tej spółce już nie zaufam a inni niech robią co chcą.
  • Re: Akcje serii G Autor: ~aro [5.173.170.*]
    Absolutnie nie jestem po jego stronie
    Patrzę jedynie na bilans i marże z pożyczek
[x]
NOVINA -1,52% 0,65 2026-04-15 14:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.