• Sypanie - opinie Autor: ~Graczyk [31.183.205.*]
    A ja myślę że emocje i panikę trzeba schować głęboko do kieszeni.
    To co widzimy to wymianę akcjonariuszy, szukających czasem optymizacji ... lub inne przyczyny które są nam obce.
    Pozytywne jest, że ktoś ten wolumen odbiera i chce odbierać.. ba nawet skupuje przy okazji innych "panikujących" graczy..
    Gdyby było źle to przy takim wolumenie cena by szorowała przy dnie i to mocno, a obecnie oczywiście do imponującej daleko nam, ale ja to odczytuję jako dobrą zapowiedź na pozytywne zmiany.

• Re: Sypanie - opinie Autor: ~Rt [78.10.38.*]
    Skoro spółka ostatnio spadła 23% to znaczy że nie wszystko zebrano. Wymiana akcjonariatu powinna być przy wzroście chyba. Bo ktoś sprzedawał spuszczając kurs. To fundusz lub jeden z tych to akcje dostali za darmo (0,10zl).I dziwne że przy takim wywalaniu nie ma żadnego info. Patrząc na kurs może nie szoruje po dnie ale euforii też nie ma. A obietnice o największych zamówieniach i co to nie będzie 2026 były. I co mamy ???
  • Re: Sypanie - opinie Autor: ~Primotor [31.61.176.*]
    To wygląda na typowe pudrowanie trupa, sprzedaż spółki zależnej ze stratą 1,4m PLN ? Gdzie tutaj biznes ? Jutro będzie kolejna zwała na kursie i współczuję tym którzy nadal są na pokładzie
[x]
APSENERGY 3,83% 4,07 2026-05-14 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.