• 10-17% Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Powtarza się  sprawdzony schemat:  ESPI, delikatny wzrost, a następnie sowity spadek. Po ostatniej dobrej wiadomości (z 22.01) kurs spadł o 8%. Jeśli będzie powtórka z wcześniejszych miesięcy to przed nami jeszcze 10-17% do najbliższego dołka. Przy okazji kurs wejdzie w trend spadkowy.  Wielcy gracze się cieszą, pozbyli się papieru. I ciekawostka, mali też się cieszą, ponieważ mogą brać udział w przedstawieniu pt. Gotowana żaba. O sorki od razu korekta, nie „przed nami” tylko „przed wami”.
  • Re: 10-17% Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Zły nick wpisałeś, ten od gotowania żaby to był "xyz".
  • Re: 10-17% Autor: ~Pawel [83.168.77.*]
    Kolego, trwa kumulacja
    Porownaj sobie wykres RYVU z Captorem z wakacji.
    Odbieraja akcje za darmo, a czym blizej konca 1H tym kurs bedzie wyzej i wyzej.

Jedno ESPI o partneringu i bedzie xxx% w jedna sesje jak na Molexure w 2021
  • Re: 10-17% Autor: ~Yoksi [31.175.12.*]
    Jedno espi??? Zobacz co się dzieje po espi w przypadku ryvu. Zweryfikuj 8 grudzień 2025, 22 styczeń 2026. Na tej spółce po espi jest dół.
  • Re: 10-17% Autor: ~SzynSzylowy [83.175.184.*]
    Dla tej spółki liczy się tylko i wyłącznie espi o komercjalizacji kluczowego projektu. Co kogo obchodzą granty na nowe pomysły, gdy juz powinniśmy mieć informacje o partneringu. Dają tylko krótki impuls dla garstki nowych inwestorów długoterminowych i szorciarzy. Nie mam bladego pojęcia dlaczego jeszcze produkują sie Ci rozgarnięci tutaj, którzy wchodzą w polemikę z użytkownikami, którzy najwyraźniej na tej spółce kręcą kółka. Porównanie do Captora bardzo trafne. Spadam stąd, bo nędza intelektualna jednak zawsze zakrzyczy odrobinę zdrowego rozsądku i rozumienia branży i papieru.
    Nikt nie będzie kupowal Ryvu, bo Kghm spółka rosną jak szalone. Raczej odwrotnie - kapitał na zakupy w ramach wig20 będzie szedł ze spółek, których wzrost powinien nastąpić później. Sam sprzedałem, kupilem co innego, zarobiłem na czym innym i odkupiłem pakiet. A jak nie będzie partneringu - mówi się trudno. Jest różnica między akcjami a obligacjami
  • Re: 10-17% Autor: ~Ehhh [80.203.20.*]
    Pozdrowiłeś mame Yoksi ?
[x]
RYVU 0,44% 22,95 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.