narazie to nikt z wiekszych nie zmniejszyl posiadania wiec jesli mialoby byc swiatlo gaszone to beda chcieli sami z tego wyjsc a to na pewno nie nastąpi na 50 groszach :)
Tak jak BLO wyszedł z DDI, wiedząc, że usunie im główne źródło przychodów i wpędzi w długi.
Żeby się nie okazało, że po czasie, Twoją pompką na exit będzie zakres 30-40 groszy od absolutnego dna. To nie jest cudowny scenariusz typu GRX, tylko bardziej GDC. Jest szansa, że będziesz wychodził na fixach, a wtedy zapakowani raczej nie wyjdą.
Zrobisz jak chcesz, ja się cieszę, że zrzuciłem nad 60, bo bardziej niż pieniędzy szkoda mi już było czasu.
Jakbyś zrzucił to byś tu już nie czatował wiec nie ma co tworzyc fantazji. Przegrana sprawa z NCBR jest już w cenie a jesli sie obronią to odbicie bedzie co najmniej proporcjonalne do spadków. Mi nie szkoda czasu bo zadnego nie trace majac ulokowany tu kapitał :)
no chyba ze wyrzuciles by kupic teraz a sprzedać jak sie okaze ze sprawe obronią :) to wtedy rozumiem. Jednak gdy obronią sprawe to kupic mozna juz nie zdazyc ponizej 1zł
Ja się dziś z Wami żegnam - po kilku latach kiszenia. Nie wygląda to dobrze - mam nadzieję, że się mylę, ale tu dobrze niestety nie będzie w najbliższym czasie. Zostawiłem sobie z sentymentu tylko kilkutysięczny pakiecik - spekulacyjnie
Ciekawe z czego oddadzą kasę czas leci, a forsa wydana. spółka generuje straty. bawili się w pożyczanie akcji zamiast zajac się pracą. Spółka skończy jak Aqua
Spokojnie. Jest dziesiątki rozwiązań.
Jak będą rozmawiali, to NCBR może umorzyć większość długu a resztę rozłożyć na raty.
Wszystko zależy co tam się tak naprawdę odwaliło. Czas pokaże.
Jak potrzebują kasy jak te środki z budżetu juz zostaly wykorzystane. Jakby nie wykorzystali to by przepadło. To nie sa pieniądze ncbr tylko pieniądze budżetu z roku 2022 czy tam 23
Dlatego uważam, że będzie ugoda. Z drugiej strony, NCBR samo kręciłoby na siebie bata. Zazwyczaj straszą takim pismem a potem ponownie rozpatrują. BlackRose wszystkiego nam nie mówi Przypuszczam, że mogli nie płacić pracownikom składek!! Wtedy ZUS dobiera się do takich firm w ten właśnie sposób: Dotacje z NCBR do ponownego rozpatrzenia. "Istnieje możliwość niesprawiedliwego traktowania" - Biznes w INTERIA.PL Jak firma opłaci zaległe składki pracownikom, to nie żądają zwrotu. To tylko hipoteza. Nie mówię, że tak było.