• ath - zapinac pasy Autor: ~krzysztoff [165.225.81.*]
    gdzie to sie zatrzyma
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Ja [212.160.169.*]
    Obstawiam 600
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Seba [31.0.43.*]
    Za dwa - trzy lata będzie 800 zł i jestem tego pewny
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~zdebb [178.23.106.*]
    No i wolumen dzis robi wrazenie.
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Haha [37.248.172.*]
    Na 299
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Cys [82.177.245.*]
    W sumie ten zart nawet sie udal :D
    Troszke realizmu ludzie, 600 to na razie miedzy bajki. Ja mysle ze podjedziemy na 350...360 i tam sobie postoimy bo kurs mniejwiecej tak chodzi. Chyba ze naprawde przyszlyby jakies super informacje, wtedy moze pod 400, ale to scenariusz za pare msc.
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Cys [89.64.16.*]
    Ten boczniak jest dobijajacy, mam nadzieje ze po wynikach odpali. W ramach ciekawostki, w czwartek sprzedalem czesc udzialow, poszedlem na NYSE, tam w 2 dni 20% zrobilem i wrocil tutaj. Zazwyczaj nie robie takich akcji bo latwo moze pociag odjechac, ale bylo warto. Podpowiem tylko ze kupilem za wiecej niz sprzedalem :)
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Regon [109.140.162.*]
    Skoro nie masz cierpliwości to sprzedaj i nie wracaj. Twoje opowieści ile zarobiłeś w ciągu dwóch dni nikogo nie zachwycają bo jednocześnie nie opowiadasz o swoich stratach a tych pewnie co niemiara.....
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Cys [82.177.245.*]
    Nie musisz dawac tutaj upustowi swojej frustracji ze Snkt nie rosnie kiedy gdzie indziej sa fajne wzrosty. Rozczaruje Ciebie tez w kwestii strat, nie zaliczylem straty w ciagu ostatnich 5 lat. Tutaj tez nie zalicze a na moim glownym koncie to moja jedyna inwestcja i tych pieniedzy nie ruszam, zysku mam sporo, nawet bardzo - siedze tutaj od prawie roku (wczesniej tez bywalem). Ale frustruje mnie zachowanie kursu.
  • Re: ath - zapinac pasy Autor: ~Maciek [31.183.169.*]
    Trzeba po prostu zaakceptować, że to spółka dla stabilnych wzrostów i dywidendy, a nie do spekulacji. Dobra spółka dla tych, którzy boją się giełdy bo nie ma tu niestabilności kursu oprócz 1-2 sytuacji w roku. Tu przez kilka kolejnych lat będzie wzrost, po KPO też. Do spekuły dostaniemy Syn2bio.
[x]
SYNEKTIK 0,07% 282,00 2026-05-14 09:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.