• Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Antynagon [46.205.200.*]
    I już po? A nagony już o 6 pisały:). A helpi jak się rzucał. A tu kolejna nieudana próba wciągnięcia ulicy się kończy niczym. Bo tę spółkę może uratować tylko jedno info. O sprzedaży ID. Tylko wszystko wskazuje na to, że takiego info nie będzie. Prędzej będzie info o kolejnej emisji. I jakieś machlojki z akcjami nic tu nie pomogą. I na koniec, kierunek nowe dno?
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~jarek222 [31.11.178.*]
    I po to była podbitka. Pod nową emisję akcji. Przecież trzeba z czegoś żyć. Niech drobni, naiwni inwestorzy opłacają pensje pracowników spółki i ich prezesa.
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Wujaaa [109.197.171.*]
    Ale mordeczki kochane, ostatnich emisji to ulica nawet nie powąchała…
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~helpi [46.112.75.*]
    Nigdy nie mów nigdy. Nie masz pojęcia o ruchach Zwłaszcza tych leśnych ... chopie w spódnicy.
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Troll [46.134.64.*]
    Ale o ruchach spółka wyraźnie wypowiedziała się w komunikacie o zerwaniu współpracy z Clairfield.
    Skoro tamci nie znaleźli klienta przez ponad 2 lata to wiadomo, że sami już nie znajdą.
    Do grudnia można było się jeszcze łudzić. Akcje można trzymać tylko do zbilansowania, max jakaś spekulacyjna podbitka.
    Mógłbym się też założyć, że jak po kolejnych emisjach w końcu zbankrutują to jakaś amerykańska firma przejmie genomtec za grosze, wprowadzą drobne modyfikacje i urządzenie odniesie globalny sukces.
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Antynagon [83.175.186.*]
    Nie odniesie sukcesu. Wybili się na fali covidu. Wtedy każdy się bał, testy miały być robione wszędzie, od aptek po lotniska i urzędy. A tu się okazuje, że wystarczy jednorazowy test za 20 zł. Trochę pieniędzy jeszcze mają, więc na jakąś wycieczkę jeszcze sobie pojadą. Natomiast prawdopodobnie na kolejną emisję nie będzie chętnych i to pokaże dokąd zmierza spółka.
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Troll [46.134.75.*]
    W życiu, nawet na covidzie się nie wybili. Przecież po spekulacji zaraz po emisji staczali się już w dół do 5 i później poszła kolejna. Testów z apteki do ID nie ma co porównywać bo to inna klasa ale inna będzie też cena badania i może przez to nie ma zainteresowania tą technologią.
    Tylko po co taka klasa badania? Niedawno miałem grypę. Pokazał to test za 20 zł. Dostałem leki przeciwwirusowe. Tyle. Czy by była grypa A, B czy covid to dostałbym pewnie to samo. Dlatego nikomu nie jest potrzebne jakieś wypaśne super dokładne urządzenia do zbadania czy jesteś chory na grypę lub covid.
    Towarzystwo Wzajemnego DOŁOWANIA. Przewodzi im tzw. AA ...
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Antynagon [83.175.182.*]
    Ale nie miałem racji?:) A już tu o 6 było pisane. Śmiech mam z was. Część straty zaakceptowałem i sprzedałem akcje. Trochę zostawiłem, ale to już resztki. Ja nie wierzę w sukces tutaj. Natomiast jestem przekonany, że będzie emisja.
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Troll [83.7.216.*]
    Nie dołowania helpi tylko realnie nie ma pod co rosnąć. Tylko informacja o sprzedaży ID mogła by wywrócić stolik ale po komunikacie z grudnia to w zasadzie już nierealne. Zamiast tego kolejne espi będzie o ... a jak że by inaczej emisji. Swoją drogą może z 2 tygodnie przed grudniowym espi spółka informowała o zainteresowaniu potencjalnych klientów, tak samo najpierw był wywiad, że emisja jest be a za chwilę nie nie nie robimy emisję bo się jednak spieszy. W śród ulicy nie ma kompletnie zaufania do spółki i dziwię się, że kurs nie jest jeszcze na groszach.
    Ja zamknąłem pozycję. Zaakceptowałem stratę i resztę kapitału przeniosłem w inne miejsce. Dlatego już nie będę nic złego o spółce pisał. Znaczy nic nie będę pisał, bo już nie mam akcji, a dobrego na chwilę obecną nie ma co napisać. Mimo wszystko posiadającym akcje życzę, żeby udało się sprzedać ID.
    Najlepiej. Właśnie. Nie pisz. Kogo to obchodzi co zrobiłeś? Hurra !
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~Kufel [31.0.63.*]
    A nich sobie pisze jak mu to sprawia ulgę
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~NOWY [46.112.77.*]
    Kiedy emisyja?
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~NOWY [46.112.77.*]
    Helpa, kiedy kolejna emisyja? :)
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~NOWY [46.112.89.*]
    Helpa już luty :) Do kiedy kasiory starczy ? :)
    Ale ziomek, nawet ja będzie kolejna emisja to Ty tych akcji nawet nie będziesz mia szansy zobaczyć a co dopiero powąchać. Zgadzam się co do rozwodnienia, ale nikt zwykły z ulicy nie zobaczy choćby jednej akcji, która mógłby kupić za 5,2 czy 7 złotych.
  • Re: Kolejna sztuczna podbitka? Autor: ~NOWY [46.112.89.*]
    Nie pij tyle :)
    Kiedy lubię
[x]
GENOMTEC -1,24% 6,36 2026-05-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.