• Czy obecny prezes ? Autor: ~Xxx [46.112.91.*]
    Uruchamia się tylko na święta?
    Czy ktoś wie kto go nakręca?
    A może sprężyna pękła?
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Gamoń [83.28.246.*]
    Kiedyś były takie blaszane ptaszki, które nakręcało się kluczykiem i puszczało na podłogę i on skakał , to była super gwiazdka, i właśnie Prezes Małecki jest takim ptaszkiem, jak go nakręcą tak on skacze, vice powinna zachować szczególną ostrożność, bo jak będzie nakręcony żeby na nią nie skoczył -:)
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~KRS [37.30.63.*]
    Wielkanoc za rogiem. Bądźmy przy nadziei w końcu RN wg KRS to 3:2 dla starej gwardii. Przecież Litwiniak i dwóch Kazachów to obóz „przeciwnika”. A może RN zrobi kuku na zająca i zmieni władzę? Takie tam gdybanie przed snem
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~zoska [89.64.25.*]
    § 14 1. Zarząd prowadzi sprawy Spółki i reprezentuje ją na zewnątrz. 2. Członków Zarządu powołuje i odwołuje Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy. Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy może scedować swoje uprawnienie na Radę Nadzorczą. / tyle mówi Statut Spółki/

Póki co , WZA nie "scedowało " swoich uprawnień na RN .
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Realista [31.0.55.*]
    To jak to się stało, że odwołani przez WZA Kazachowie wrócili jakimś cudem z powrotem do RN? Czy jest to tylko ściema Małeckiego, który umieścił ich ponownie na ESPI, aby zatuszować swoje błędne decyzje.
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Smerf [198.44.142.*]
    Dnia 2026-02-03 o godz. 00:29 ~Realista napisał(a):
    > To jak to się stało, że odwołani przez WZA Kazachowie wrócili jakimś cudem z powrotem do RN? Czy jest to tylko ściema Małeckiego, który umieścił ich ponownie na ESPI, aby zatuszować swoje błędne decyzje.

----------------
    Realista, do Ciebie to naprawdę potrzeba cierpliwości :-].
    Ten cud to postanowienie sądu.
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Realista [31.0.56.*]
    No nie przesadzaj, mogłem nie wiedzieć. Czy to znaczy, że sąd unieważnił jakieś uchwały z NWZA pamowców i Małeckiego?
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Sęp [89.74.14.*]
    Cierpliwość jest cnotą Bogów. Sąd unieważnił i unieważniać będzie nadal, prezes poszedł w stan „ braku zdolności procesowej” czyt. wziął na przeczekanie ale to marna taktyka.
    Może zapodział mu się kluczyk o którym wspomniał Gamoń. Trzeba odszukać kluczyk i go nakręcić to posypią się informacje jak z rękawa.
    Dnia 2026-02-03 o godz. 13:36 ~Sęp napisał(a):
    > prezes poszedł w stan „ braku zdolności procesowej” czyt. wziął na przeczekanie ale to marna taktyka.

-----------------
    Co do przeczekania to tak, ale RM nie ma braku zdolności procesowej. Panowie musieli uzgodnić wpis do KRS żeby członkowie PAM z rozpaczy nie pomdleli.
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Gonzo [193.108.58.*]
    Od świąt do świąt życzenia.
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~xyz [109.196.1.*]
    panie prezesie prosimy o informację co pan zrobił przez te wszystkie lata, tj od chwil wyboru na tą zaszczytną funkcję

oraz

co pan zamiesza zrobić w najbliższym czasie, oczywiście dla dobra zarządzanej przez pana spółki i akcjonariuszy.
    Pytanie zasadne, ale - jak liczę :-) - zadane RM po raz tysiąc dwieście pięćdzesiąty w ciągu 5 lat, zawsze bez odpowiedzi.
    ... zawsze anonimowo na forum, żeby było jasne. Nigdy prosto w twarz - właśnie za to cenię PAM :-)
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Logiczne [89.74.14.*]
    Przecież to jasne, program RM to trwanie za wszelką cenę i pozorowane ruchy. Milczenie ma dodać tajemniczości tej bezproduktywnej „strategii”. Jak widać póki co działa. Jedynym zagrożeniem jest sąd, który tą zabawę może przerwać obstawiam, że wkrótce to nastąpi.
    Jaką "zabawę" miałby przerwać sąd? Jak masz na myśli procedurę sądową, to fakt, ale sąd taką zabawę zawsze kończy, zgodnie z KPC, bo musi.
    Co proceduje sąd oprócz upadłości z pre-pack? Bezzasadny wybór RN i Zarządu w 2021? Piszcie bo rz¥gać się chce od tego cyrku. Przecież to jest oczywiste, że ktoś to wcześniej zaplanował….. nawet wiem kto ten pan na K z Gdyni (:
    Dnia 2026-02-05 o godz. 12:56 ~KRS napisał(a):
    > Przecież to jest oczywiste, że ktoś to wcześniej zaplanował….. nawet wiem kto ten pan na K z Gdyni (:

--------------
    ... oraz PAM ręka w rękę :).
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~zoska [89.64.26.*]
     Przecież to jest oczywiste, że ktoś to wcześniej zaplanował….. nawet wiem kto ten pan na K z Gdyni (:

--------------
    ... oraz PAM ręka w rękę :).

Skoro , jak tutaj twierdzisz - "oraz PAM ręka w rękę " , to może zapytasz u "żródła " , czyli Ojców Założycieli PAM / była ich piątka /,
    czy wszystko wcześniej zaplanowali z panem na K z Gdyni /wpis powyżej/
    No i czemu , to im nie wyszło , skoro trwa tyle lat. Chyba , że ci którzy odeszli od stołu , już "są pogodzeni ze stratą" ?
    Choć były to raczej "tłuste koty" z dużą ilością akcji . Tak się poddać ? Przykre.
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Realista [31.0.51.*]
    A co niby mieli/mogli zrobić? Rozjuszona tłuszcza PAM działała jak Komuna Paryska we Francji, czy Rewolucja Bolszewicka w Rosji. Tam też przysłowiowe tłuste koty były brutalnie skracane o głowę, ale i swoich, tych chudych, też nie szczędzono. W PAM to samo - w myśl zasady - rewolucja pożera własne dzieci. Cieszysz się?
    Dnia 2026-02-05 o godz. 16:51 ~zoska napisał(a):
    > czy wszystko wcześniej zaplanowali z panem na K z Gdyni /wpis powyżej/
    > No i czemu , to im nie wyszło , skoro trwa tyle lat. Chyba , że ci którzy odeszli od stołu , już "są pogodzeni ze stratą" ?
    > Choć były to raczej "tłuste koty" z dużą ilością akcji . Tak się poddać ? Przykre.

--------------
    Szkoda twojego wysiłku. To właśnie ty byłaś tu najaktywniejsza poza Johnnym i Ty wyhodowałaś takie "coś" jak RM który nas wszystkich / PAM/ okłamywał niesiony w niebiosa m.in. Twoimi owacjami na stojąco, a mnie przy okazji spotwarzał.
    Pozdrawiam i smacznego tortu.
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Rumcajs [46.112.84.*]
    Zośka,Smerf wy się tu szarpnięcie niepotrzebnie! a tu chodzą słuchy że prezes ma wystąpić z orędziem do akcjonariatu !
    Co będzie treścią?
    Ktoś ma domysły , pisać
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Filipek [46.112.86.*]
    chodzą słuchy że prezes ma wystąpić z orędziem do akcjonariatu >> byłoby miło!
    @smerf, wydaje się , że wiesz więcej ,niż tutaj usilujesz przez lata nam wciskac.
    I czasami nie wiem , po której stoisz stronie : akcjonariatu , czy tych którzy przez lata zarządzali spółka ,jeszcze przed PAM .
    Ja, czekam ,az "kurtyna " opadnie i odsłoni to , co za nią kryło się przez lata .
    Bo że się działo , to chyba wszyscy jesteśmy pewni .
    A i kto jaką rolę miał przypisana i jak się z niej wywiązał - też się dowiemy .
    Na to liczę i mam nadzieję doczekać się .
    I może niektórzy będą wstydzić się , że "pluli" bezpodstawnie jadem .

I nie pozdrawiam .
    Nakręcony (Smerf wie przez kogo) blaszany ptaszek do podpisania „demokratyczną” ręką bo przecież od ludu czyli PAM. Pytanie podpisania czego tzn ile za akcje(może być w parytecie wymiany). Robienie z marionetki winnego jest nie na miejscu
    Dnia 2026-02-05 o godz. 19:59 ~KRS napisał(a):
    > Robienie z marionetki winnego jest nie na miejscu

----------------
    Jak najbardziej jest na miejscu. 
    Chyba, że stał się marionetką pod przymusem i 5-ty rok z rzędu pod przymusem zgarnia sowite wynagrodzenie.
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Realista [31.0.62.*]
    Dnia 2026-02-05 o godz. 19:49 ~zoska napisał(a):
    > @smerf, wydaje się , że wiesz więcej ,niż tutaj usilujesz przez lata nam wciskac.
    > > I czasami nie wiem , po której stoisz stronie : akcjonariatu , czy tych którzy przez lata zarządzali spółka ,jeszcze przed PAM .
    > > Ja, czekam ,az "kurtyna " opadnie i odsłoni to , co za nią kryło się przez lata .
    > > Bo że się działo , to chyba wszyscy jesteśmy pewni .
    > > A i kto jaką rolę miał przypisana i jak się z niej wywiązał - też się dowiemy .
    > > Na to liczę i mam nadzieję doczekać się .
    > > I może niektórzy będą wstydzić się , że "pluli" bezpodstawnie jadem .
    > >
    > > I nie pozdrawiam .

Ok. I chciałbym być w grupie tych zawstydzonych, bo w interesie akcjonariuszy jest, aby działania obecnego prezesa doprowadziły do odzyskania zainwestowanego kapitału. Ale jeśli będzie inaczej i nic ze swoich obietnic prezes nie zrealizuje, to czy tacy jak Ty @zośka, czy podobni, jak Johnny, będą się wstydzić? No wątpię! Będziecie się wykręcać, jak Was znam!
    Ja,mam czyste sumienie i niczego nie muszę się wstydzić !
    Mogę co najwyżej być zaskoczona, rozczarowana , zawiedziona postawa niektórych osób .Czekam na finał ,czyli kurtyna opada i karty na stół .
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Gamoń [83.28.246.*]
    Jeśli kurtyna opadnie całkowicie to zobaczysz tych od dołu jak pociągają za sznurki tą kukłą , a kto głos podłoży ? Tak czy siak , jeśli dostanie ci się jakiś okruch z tego tortu to możesz wiedzieć że przez jego osobę będzie mniejszy , za nic go nie trzymają i nie płacą , uchwała została przez Sąd unieważniona , RN zmieniona a FUCHER jak to powiada Realista został , bo Bertrand scedował swoje uprawnienia jako Prezes na Małeckiego , bo on był już wybrany 2020 roku do Zarządu, kiedy to PAM głosował na tak, pod batuto Pana Dawida .
  • Re: Czy obecny prezes ? Autor: ~Realista [31.0.62.*]
    Dnia 2026-02-06 o godz. 00:20 ~zoska napisał(a):
    > Ja,mam czyste sumienie i niczego nie muszę się wstydzić !
    > > Mogę co najwyżej być zaskoczona, rozczarowana , zawiedziona postawa niektórych osób .Czekam na finał ,czyli kurtyna opada i karty na stół .

Masz czyste sumienie? I nie wstydzisz się, że wyrzuciliście Kazachów z RN nadzorczej Oila i że z tego powodu wiwatowałaś z innymi Małeckiemu? To dlaczego ich teraz z powrotem przywracacie? Bo ja nie do końca wierzę, że zrobił to sąd, a przynajmniej nie mam na to dowodów. To są wasze nieczyste zagrywki, ale widocznie wszystko po was spływa, tylko że negatywne konsekwencje tych działań dla akcjonariuszy są nieodwracalne, niestety.

Dnia 2026-02-06 o godz. 07:05 ~Realista napisał(a):
    > nie wstydzisz się, że wyrzuciliście Kazachów z RN [...]. To dlaczego ich teraz z powrotem przywracacie? Bo ja nie do końca wierzę, że zrobił to sąd, a przynajmniej nie mam na to dowodów.

------------------
    Jeśli chodzi o mnie, to niezwykle mi przykro z tego powodu. Już parę razy tak miałem :-)))))
    Dnia 2026-02-06 o godz. 00:20 ~zoska napisał(a):
    > Ja,mam czyste sumienie i niczego nie muszę się wstydzić !

-----------------
    Naprawdę? Choćby teraz - straciłaś szansę, żeby być cicho.
    Masz się czego wstydzić tylko nie wiem, czy to z powodu świadomych decyzji, czy rzeczy przyrodzonej.

[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.