Niczego absolutnie nie sugeruję, ale jest takie powiedzenie: Starość automatycznie nie oznacza mądrości, bo nie jest się mądrym tylko dlatego, że się przez całe życie było głupim.
Nie, no ja czekam na spadek?! Chapsne sobie jakąś małą ilosci. 8.00- 8.20 może wroci? Czy niżej kupować? Bo spółka jak opisał mi doradca jest zdrowa. Jak sądzisz?
WITAM . SKONCZCIE Z AMATERSZCZYZNA INWESTYCYJNA., LUBAWA TYLKO W TRENDZIE KOREKTY. WSZYSTKIE PARAMETRY SPOLKI SUGERUJA WZROSTY W CZASIE , CIERPLIWOSCI. !!!
Tu chyba giną w przestrzeń wpisy...ok powiedz kolego w takim razie merytorycznie czemu Lubawa jest ok. Jakiś parę konkretów plus jaką byś cenę ustawiał na początek celem zbierania akcji ,patrząc na obecne poziomy. Mi się wydaje że 8.00-8.25 to przedział na pierwszy poważny zakup??? A ty jak oceniasz?
Ale mi Smaka narobiłeś na tą Lubawe tym wpisem LUBAWA OK!!! Może jakieś podpowiedź czemu Ok? Bo widzę że ktoś usuwa wpisy? Chciałbym porównać ze spostrzeżeniami mojego doradcy, jak pozwolisz.
Bi wiesz takie wpisy Lubawa jest OK! To mogę Ci odpowiedzieć że 100 spółek jest OK na GPW, q prześmiewczo moja babcia jest OK! Co z tego wynika, nic...
Spoko stary, tu jest taka Patologia giełdową, że mnie to nie ruszą. 6 na 7 doradców mi mówiło sprzedaj kghm, tylko jeden mówił trzymaj. I z tym teraz rozmawiam... Jak sądzisz warto coś kupić? W jakiej cenie ???
Kazik jak się pojawia i pisze, że taniej nie będzie, kurs jedzie 1zł w dół xD Forum jest naprawdę skarbnicą wiedzy, ale trzeba przebić się przez gęste szambo xD Polecam jednak lekturę.
Ale kodzie, jak ktoś się nie zna I wchodzi w jakąś spółkę lub chce wejść to lubi przynajmniej ja porównywać opinie ale z uzasadnieniem, a nie jakieś tam hopsiup, aby coś napisać... Dlatego pytam jaka jest według Was cena godziwą tej spółki aby zacząć ja zbierać?!
Jak chcesz się czegoś dowiedzieć o spółce, to nie na tym forum. To co 2 tygodnie są rajdy na 20zł. A raz w tygodniu ktoś wrzuca zmyślone info. Poczytaj, polecam xD
Niech Ci nie którzy wejdą na Blog CCC, aż miło poczytać merytoryczne wypowiedzi jakieś z sensem, każdy może je interpretować tak czy siak, ale mają jakąś logikę i uzasadnienie, a tutaj jakiś gość pisze o raporcie którego nikt na oczy nie widział...a drugi że spółka spadnie bo będą słabe wyniki bez uzasadnienia...JAKIŚ KOSMOS