Caly weekend w robocie i podsumowanko z biznesradar.
Hahaha :)
Z ciebie polewaja juz nawet nowi tutaj. Kiedys miales wiecej finezji, teraz jestes zwyczajnym, tanim trolem
To nie jest troll... :))))
Przekazuje oczywiste rzeczy :))))
i to tak oczywiste że czytam i nie mogę uwierzyć że dookoła tych przekazów rozgorywają dyskusje, które czasem trwają latami :))))))))
pozdrawiam :))))
Prawdziwy Black wiele razy już dawał tutaj trafne sygnały. Czy to było rsi czy bungee większość sygnałów była w porę. Ja z nich wiele razy skorzystałam a inni niech decydują sami za siebie
Oni tu wszystkich co piszą prawdę o pkp maja za pracownikow jakiegoś funduszu. I ciągle są zdziwieni ze spada a my im podbieramy perełkę. A ich fundusze ubraly i nie mają jak wyjsc z zyskiem, a sami siedzą tam gdzie dywidendy. Ale trzymajcie perlevi dokupujcie
a Ty XXX co widzisz złego w uśrednianiu strategicznej, największej z branży w regionie, przechodzącej z powodzeniem restrukturyzację i odbudowującej swoją pozycję na rynku spółki ? :))))
Sytuacja w spółce sprzyja krótkiej grze w krótkim... a może średnim terminie ... ale ja zaskoczony jestem wynikami, nowymi ludźmi w zarządzie, udanymi bez większych problemów zwolnieniami ... :))))
Czy Ty poza spekulacyjnym podejściem nie jesteś niczym innym zainteresowany? :))))
Poświęćmy ponownie chwilę na podziwianie mojej genialności - uważam, że niedostatecznie mnie tu doceniacie! Ja wam z dobrego serca doradzam, jak mogę, próbując wymusić spadki... a wy nic!