do Lubawy z zapytaniem kiedy podadza wyniki szczegolnie pytalem o te wyniki szacunkowe
Sympatyczna pani powiedziala ze nie za bardzo sie na tym zna i ze spolka ma okreslony termin na podanie terminow i wszelkiego rodzajow raportow
No ale jestem zaskoczony ze podali choc daty sprawozdan finansowych
Myslalem o tym
Ale szanujmy czas innych odnioslem wrazenie ze nie byla by zainteresowana czytaniem postow
Chciala mnie odeslac do dzialu finansowego bo tak naprawde nie wiedziala nawet kto takie raporty przygotowuje
A pozatym jak by przeczytala jakie bzdury sie tu wypisuje .........
Wręcz powinna to zobaczyć. I jaki czarny PR tutaj robią durne trolle zmyślonymi informacjami. Forum jest popularne, a oni bardzo się starają by zalać nimi wszystkie wątki co psuje wizerunek spółki.
Chciałbyś. Pełno wątków ze zmyślonymi, niesprawdzonymi informacjami jest na forum. Ale to nie przeszkadza co nie? Gdzie te wyniki co miały być 26.01 albo info o maskowaniu czołgów? Gdzie te drony, rajdy na 20zł?
Podali terminy raportow wiec bedzie wiadomo ile spolka zarobila w danym okresie a to chyba najwazniejsza
A ze forum jest dla wszystkich i kazdy pisze co chce nic nie poradzisz na pobozne zyczenia
No nie wiem czy 20 zlotych polskich za akcje w 2-3 sesje to nie pobozne zyczenie czy wprowadzanie w blad chyba i jedno i drugie
Nie bede sie klocill bo nie jestem skory do klotni
Ale zawsze powtarzam ze na gieldzie wszystko moze sie zdarzyc nawet Lubawa po 600 zl za walor
A byli tez tacy co wieszczyli taka cene