• Dzwonilem..... Autor: ~Nowy4455 [31.0.43.*]
    do Lubawy z zapytaniem kiedy podadza wyniki szczegolnie pytalem o te wyniki szacunkowe
    Sympatyczna pani powiedziala ze nie za bardzo sie na tym zna i ze spolka ma okreslony termin na podanie terminow i wszelkiego rodzajow raportow
    No ale jestem zaskoczony ze podali choc daty sprawozdan finansowych
  • Re: Dzwonilem..... Autor: _xd [110.172.145.*]
    Trzeba było pani powiedzieć, żeby na forum weszła. By się dowiedziała, że już od początku stycznia pisali, iż wyniki 26.01 wjeżdżają xD Rekordowe xD
  • Re: Dzwonilem..... Autor: ~Nowy4455 [31.0.33.*]
    Myslalem o tym
    Ale szanujmy czas innych odnioslem wrazenie ze nie byla by zainteresowana czytaniem postow
    Chciala mnie odeslac do dzialu finansowego bo tak naprawde nie wiedziala nawet kto takie raporty przygotowuje

A pozatym jak by przeczytala jakie bzdury sie tu wypisuje .........
    Wręcz powinna to zobaczyć. I jaki czarny PR tutaj robią durne trolle zmyślonymi informacjami. Forum jest popularne, a oni bardzo się starają by zalać nimi wszystkie wątki co psuje wizerunek spółki.
  • Re: Dzwonilem..... Autor: ~www [81.15.175.*]
    gdyby nie było takich jak ty ,było by wiecej o tym co sie dzieje w spółce a nie tylko jakies gówno które wypisujesz w kółko jedno i to samo.
    Chciałbyś. Pełno wątków ze zmyślonymi, niesprawdzonymi informacjami jest na forum. Ale to nie przeszkadza co nie? Gdzie te wyniki co miały być 26.01 albo info o maskowaniu czołgów? Gdzie te drony, rajdy na 20zł?
  • Re: Dzwonilem..... Autor: ~Nowy4455 [31.0.37.*]
    Podali terminy raportow wiec bedzie wiadomo ile spolka zarobila w danym okresie a to chyba najwazniejsza
    A ze forum jest dla wszystkich i kazdy pisze co chce nic nie poradzisz na pobozne zyczenia
  • Re: Dzwonilem..... Autor: _xd [213.217.31.*]
    To nie są pobożne życzenia tylko celowe wprowadzanie w błąd i działanie na szkodę spółki. Dlatego też tak się denerwują gdy im się przeszkadza.
  • Re: Dzwonilem..... Autor: ~Hmm [178.42.252.*]
    Większość nazywa to przeszkadzanie trollowaniem. Na giełdzie to zawód stary jak świat.
    A jak nazwiesz pisanie zmyślonych informacji?
    Podpowiem: działanie na szkodę spółki.
  • Re: Dzwonilem..... Autor: ~Nowy4455 [31.0.45.*]
    No nie wiem czy 20 zlotych polskich za akcje w 2-3 sesje to nie pobozne zyczenie czy wprowadzanie w blad chyba i jedno i drugie
    Nie bede sie klocill bo nie jestem skory do klotni
    Ale zawsze powtarzam ze na gieldzie wszystko moze sie zdarzyc nawet Lubawa po 600 zl za walor
    A byli tez tacy co wieszczyli taka cene
[x]
LUBAWA -1,26% 9,04 2026-05-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.