Zaczęło się wywalanie przed szacunkami. Chyba jednak będzie na grubym minusie, pierwszy kwartał to grube inwestycje poza exotikon która ledwo wyszła na zero to nie było żadnych istotnych premier.
Widzę że się mocno podnieciliscie :) Byłem ciekaw kto się nabierze na moją wypowiedź, liczyłem co prawda że w moją pułapkę słowną da się złapać Rafaello ale jak widać on najwidoczniej jest już pełnoletni ma nieco więcej rozumu już wy i nie dał się na to nabrać :) Dużo te wasze podjaranie i sklecone zdania na poziomie wczesnych nastolatków o was mówią :) Cieszcie się dalej z własnej głupoty :)
Ocho, jest obis, a za chwilę spod stołu wyjdzie też pan stolec. Zaraz na korekcie zaczną się gadki o 5 zł i zamykaniu interesu. Wychodek możecie sobie chlopcy zamknąć i tam zagrać na parkiecie.
Dnia 2026-02-02 o godz. 23:23 ~Obis napisał(a): > Zaczęło się wywalanie przed szacunkami. Chyba jednak będzie na grubym minusie, pierwszy kwartał to grube inwestycje poza exotikon która ledwo wyszła na zero to nie było żadnych istotnych premier.
Wywalajcie, wywalajcie, ja kolejny miesiąc dokupiłem od Was po 14zł z groszem.
Średnia zakupowa lekko powyżej 10zł.