• Espi Autor: ~Polin [31.61.181.*]
    Cześć , tylko marudzić potraficie że nie ma żadnych informacji od zarządu. Zgłoście to do odpowiedniego organu bo to jest karalne jeśli spółka nie informuje obecnych lub przyszłych inwestorów w kwestii ważnych umów. Co do kasowania lub nie przepuszczania wpisów przez moderatora to też na to jest artykuł, oczywiście jeśli jwpis est merytoryczny , faktyczny i bez obraźliwych słów wtedy musi być zapewniona możliwość wyrażenia własnej opinii.
  • Re: Espi Autor: ~Jaro [83.30.111.*]
    Jest dobrze
  • Re: Espi Autor: ~Jasiek [89.228.23.*]
    Jednak dali raport
  • Re: Espi Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Teraz budowa i szczyty
  • Re: Espi Autor: ~2005 [109.243.3.*]
    skonsolidowany raport za IV kwartał 2025 roku - w dniu 16.02.2026 roku, • skonsolidowany raport za I kwartał 2026 roku - w dniu 11.05.2026 roku,
  • Re: Espi Autor: ~yyy [31.61.166.*]
    polin, posłuchaj mistrzu, kiedy dla przykładu Nanogroup uruchamiał pakiet projektów to Wiceprezes organizował cyklicznie prezentacje na Teams dla akcjonariuszy i w ten sposób mieliśmy pełną transparentność co do statusu tych projektów, dalszych kroków, finansowania itd. Ale tak robią profesjonaliści i taki poziom komunikacji by nas na pewno zadowolił a ty tych tutaj bronisz bo co? Wygląda to naprawdę fatalnie, totalna amatorszczyzna i urąganie akcjonariuszom, którzy wymagają informacji od zarządu jest bardz, bardzo słabe żeby nie powiedzieć perfidne!
  • Re: Espi Autor: ~Polin [31.61.180.*]
    ,,mistrzu"? Z kim piszesz ? Do wszystkich się tak zwracasz? Chciałeś obrazić , bo nie wiem jaki miałeś cel zwracając się do mnie w ten sposób? Twoja interpretacja mojego wpisu jest błędna i tyle . Wydaje mi się że nie ma sensu dalej z Tobą się komunikować i z łaski swojej jakbyś był łaskaw nie pisz już nic do mnie , będę wdzięczny i z góry dziękuję.
  • Re: Espi Autor: ~yyy [31.61.166.*]
    jeśli ktoś w takim stylu osądza innych i wydaje polecenia co mamy robić i jak myśleć to chyba czuje się kimś lepszym, wyższym, entitled stąd tytularne mistrzu - prowadź więc nas do celu uniżenie prosimy, doradzaj i dziel się swoimi wpisami gdyż bardzo dużo wnoszą do tematu braku informacji ze spółki
[x]
BRAS -1,29% 0,23 2026-06-01 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.