Znajomy po 30 ma ubranko i włożone w to wszystkie oszczędności.Ostatnio mówił coś o nowej współpracy novavax z mabionem. Oszalał chłop z tego wszystkiego.
Warto czasem sprawdzić IP z którego jegomość pisze. Jestem na pokładzie cały czas i powtórzę. Nie sprzedawać. Trzymać. Te poziomy to nadal okazja. Skup akcji trwa.
Żenada. Ten post i podszywanie się. Na uwagę zasługuje fakt że kudłaty, Zenek i inni naganiacze zniknęli. Znane zagrywki. Ten post nadal ma na celu odkupienie bo skup trwa. Im więcej wolnych akcji z rynku tym bardziej można decydować o sytuacji czy też lukach na otwarciu sesji...
Nie zwątpiłeś jeszcze w dziada Kumaczu?
Nic z tego nie będzie, sprzedaj że to i WIGa troche se kup. Kisisz ten kapitał od plandemii a to już dawno niemodny temat kumciu. Jakiś haj tech byś se kupił, sztuczną inteligencję jaką, albo surowce jakie a nie kisisz sie tu piąty rok!
Dnia 2026-02-01 o godz. 22:32 ~Kumaty napisał(a): > Żenada. Ten post i podszywanie się. Na uwagę zasługuje fakt że kudłaty, Zenek i inni naganiacze zniknęli.
Nie zniknąłem tylko zamilkłem, bo co tu komentować? Tę beznadzieję, gdzie się nic nie dzieje? Jedyna zmiana to wymiana prezesa. Żadnych sensownych kontraktów jak nie było tak nie ma, a kasa topnieje