• Luty Autor: ~Ata [188.146.144.*]
    Witam, jakie są Wasze scenariusze na miesiąc luty ?
    Styczeń był konsola, zakladam dalsze wzrosty i dotarcie ceny do 9,5-10 zł na koniec miesiąca. To taki scenariusz bazowy.
  • Re: Luty Autor: ~Vip [46.205.206.*]
    Mam swoje typy ale.... nie powiem tylko czytam i obserwuję, a jak zrobię jakieś ruchy - opiszę... bayo .
  • Re: Luty Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Nie bądź taki tajemniczy Co jest jakiegoś lepszego do zainwestowania od gralla naszej gieldy pxm? Ta opiszesz jak juz będzie po wzroscie i po zarobku.
    Odpiszę zgodnie z prawdą, ale wydaje mi się iż 15-17 nie będzie nawet za dwa lata ...narazie tyle .
  • Re: Luty Autor: ~WK [109.243.67.*]
    dobrze piszesz, tak ci się tylko wydaje :)
    Nie wiem czy dobrze, napewno to co myślę oczywiście głowy za to nie położę. Czas to zweryfikuje ale specjalnie określiłem poziom.
    Zakładając twoje 15 lub 17 to jak za dwa lata wkładu to wychodzi po 50%na rok inwestycji to z bańki masz drugą to uważam że to jest świetny zarobek na pxm i całkiem realny do osiągnięcia przy tym poziomie inwestycji ktorych ma się podjąć pxm
    Wiara w swoje inwestycje to juz wygrana a inwestycja w pxm to pewna wygrana VIP.
    He he , ja bańki jeszcze nie ukreciłem mimo że na giełdzie naście lat , ale gram dosyć ostrożnie na bazie nosa i sygnałów również tych nieoczywistych .Jakbym grał trochę ostrzej pewnie byłoby 5,6,lub 8 baniek... albo nie byłoby nic ... raczej nie byłoby nic .
    To zrób strzał życia zastaw dom, sprzedaj samochód weź pożyczkę oddaj żonę w dobre ręce ,kup za te pieniądze w lutym za wszystko co zastawileś pxm i zapomnij o walorze na dwa lata a do końca życia już nie będziesz musiał pisać na forum ze byś miał piec sześć czy osiem baniek będziesz drugim elonem maskiem gieldy tyle będziesz miał szelestu
    Czytaj wcześniej ze zrozumieniem... pozdro.
    A dzięki za wskazówki... mogłem tak zrobić z Millenium w pandemii, ale i tak kupiłem trochę za 2.6 .
  • Re: Luty Autor: ~oszustvip [93.105.185.*]
    Vip obiecałeś opuścić to forum.
    Co tu jeszcze robisz?
    Tak ... opuszczę jak wszystko sprzedam przecież napisałem , a słów moich jako biegu strumienia cofnąć niepodobna .
  • Re: Luty Autor: ~Gpr [104.28.45.*]
    Zupełnie inaczej niż Kert…
  • Re: Luty Autor: ~Kert [109.196.93.*]
    czy tak czy siak i tak bedzie tak !!! i żaden rehot nie pomoże !!! az do Bałtyku!!!
  • Re: Luty Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    nie wszystko żółte to cytroneta - pamiętajcie !
  • Re: Luty Autor: ~rura [188.146.56.*]
    to wiemy, a brązowe, nie czekolada..
    Wg. mnie w 1 kwartale pojawią sie pozytywne informacje, KPO idzie dobrze, 44 mld euro na obronę też zadziałają, a kurs wyprzedza zdarzenia o ok 6 miesięcy
  • Re: Luty Autor: ~Ata [188.146.144.*]
    Idzie zgodnie ze scenariuszem, ale patrząc na wolumeny z tego tygodnia zasięg może być wyższy niż 10 zł. Jakie Wasze opinie ?
[x]
POLIMEXMS -0,89% 7,83 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.