Witam, jakie są Wasze scenariusze na miesiąc luty ?
Styczeń był konsola, zakladam dalsze wzrosty i dotarcie ceny do 9,5-10 zł na koniec miesiąca. To taki scenariusz bazowy.
Zakładając twoje 15 lub 17 to jak za dwa lata wkładu to wychodzi po 50%na rok inwestycji to z bańki masz drugą to uważam że to jest świetny zarobek na pxm i całkiem realny do osiągnięcia przy tym poziomie inwestycji ktorych ma się podjąć pxm
He he , ja bańki jeszcze nie ukreciłem mimo że na giełdzie naście lat , ale gram dosyć ostrożnie na bazie nosa i sygnałów również tych nieoczywistych .Jakbym grał trochę ostrzej pewnie byłoby 5,6,lub 8 baniek... albo nie byłoby nic ... raczej nie byłoby nic .
To zrób strzał życia zastaw dom, sprzedaj samochód weź pożyczkę oddaj żonę w dobre ręce ,kup za te pieniądze w lutym za wszystko co zastawileś pxm i zapomnij o walorze na dwa lata a do końca życia już nie będziesz musiał pisać na forum ze byś miał piec sześć czy osiem baniek będziesz drugim elonem maskiem gieldy tyle będziesz miał szelestu
to wiemy, a brązowe, nie czekolada.. Wg. mnie w 1 kwartale pojawią sie pozytywne informacje, KPO idzie dobrze, 44 mld euro na obronę też zadziałają, a kurs wyprzedza zdarzenia o ok 6 miesięcy