Ustawiłem dzisiaj stop loss. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że ostatnio jak straciłem cierpliwość do Artifex Mundi i sprzedałem na samym dnie to na drugi dzień zaczęło szybko odbijać. Tyle dobrego, że wskoczyłem znowu :).
Nie wierzę:):):) po prostu nie wierzę :), ale pisałem że tak będzie. Ustawiłem już w piątek połowę pakietu na stop loss na 76,60. Dzisiaj się sprzedało...i jest co jest. Jeśli będzie to co na Artifexie to ładuj się kto może :):):):). Oni chyba na tych spółkach czekają, aż pęknę :).
No na dzień dzisiejszy to dobrze zrobiłem. Chociaż wciąż tutaj jestem. Niestey to wygląda coraz bardziej beznadziejnie. Kurs się osuwa, osuwa,osuwa...końca nie widać.
No łał. Jeden dzień się nie osunął. Normalny jesteś :). Kurs spadł w ok 2 miesiące.o ponad 25%, napisałem że się osuwa i osuwa bo tak jest, a taki ciapek będzie mi z trollem wyjeżdżał bo JEDEN DZIEŃ się nie osunął. Był na zero. Dużo z giełdy chyba nie masz
Dzisiaj też się nie osunął, pewnie żałujesz. Sprawdziłem, w piątek po 76,60 poszło niecałe 100 akcji, więc nie żartuj pakieciarzu.
Sygnity jeszcze nigdy nie było w tak dobrej sytuacji - rosnący przychód/zysk, poważny inwestor branżowy i duża gotówka na koncie.
Nie no super. Tylko kurs się cały czas obsuwa. Możesz tutaj napisać nawet Pana Tedausza na temat tego jak super jest w Sygnity, ale na kurs to nie wpłynie.
5,5 akcji :). Napisz coś jeszcze geniuszu. Na przykład że wcale się nie obsuwa, tylko idzie w górę, zależy skąd patrzeć, albo coś innego z twoich "mondości". Bardzo dobrze że się tutaj mocno skróciłem :):).
Bo spółka się rozwija, a na GPW rosną tylko wydmuszki bez zysków i nie generujace cashu z operacyjnych przepływów. Za to latające w kosmos i opowiadające, że ochronią kraj przed inwazja cyberobcych.
Dopóki spółka rośnie wynikowo, proponuję być cierpliwym i obserwować, kiedy warto budować pozycję. Sentyment globalny do spolek technologicznych jest niski, stąd ponadnormatywne spadki. Tu na 80 powinno się zatrzymać przy normalnych nastrojacg, a obecnie i bliżej 60 może dojść.
Nieprawda nie tylko takie spółki rosną. Chociaż fakt że skala spadków tutaj jest naprawdę niezrozumiała i porażająca jednocześnie. W takim tempie to za dwa tygodnie najpóźniej będzie 50% od ATH. nie wiem, może to na fali przecen spółek z szerokiego sektora IT za oceanem. Chociaż nawet na tym tle to Sygnity obsuwa się bardzo mocno i zaczęło jednak dużo wcześniej. Nie wiem co jest tutaj grane.
Jakich trolli? Gość prawdę pisze, że kurs coraz niżej, a wszelkie odbicia są gaszone jak pety, a ty twierdzisz, że trolluje? To jest jakiś srogi syndrom wyparcia