• Spokojnie Autor: ~ledo [91.246.111.*]
    Dziś idzie stabilnie, powoli, Znaczy od poniedziałku będzie lekka korekta i znowu w up. Tak do 13,00.

• Re: Spokojnie Autor: ~WK [109.243.67.*]
    spokojnie jak na wojnie bo na wojnie jest spokojnie tylko czasem coś pier..lnie lecz ogólnie jest spokojnie :)
  • Re: Spokojnie Autor: ~SPECulant [193.25.251.*]
    Dziękuję za to co wnosisz na forum giełdowe. Tylko tego mi było trzeba.

PS.: Macie internet w Choroszczy ?
  • Re: Spokojnie Autor: ~BoB [5.184.241.*]
    Luty dwie cyfry i kurs i wzrost tak myślę
  • Re: Spokojnie Autor: ~longKamil [83.175.186.*]
    Dzień Dobry!

Bez stresu, chłopaki kręcą koła - niech kręcą, są młodzi i mają czas!
    PXM to pewniak, kolejne 2-3 raporty potwierdzające strategie doleją tyle paliwa, że wyjdziemy razem z kominem!
    Bardzo istotne, że przynajmniej w tym temacie politycy doszli do porozumienia - wreszcie jest sentyment na polskie firmy!

pozdrawiam!
  • Re: Spokojnie Autor: ~Xi [31.0.60.*]
    Wzrost gospodarczy 3,8% inflacja w celu to miód na serce polimka,stabilizacja cen materiałów budowlanych w tym cen stali- a 3 tyg temu prezes i vice rady nadzór o tym że Siedlce czeka realizacja milionów ton stali.wzrost Niemcy O.3 Francja,Anglia 0.9.jezeli dzisiaj zakończymy w przedziale 4-5% będzie git.Groszołapy łapią swoje grosze to dobrze ze jest wymiana akcjonariatu
  • Re: Spokojnie Autor: ~dziejesię [83.23.100.*]
    "Kosiniak-Kamysz podkreślił podczas uroczystości, że San to "cały system naczyń połączonych, ...........
    Jak mówił, system ten składać się będzie z ......................... 703 pojazdów - z czego 400 na bazie Jelcza"

Czy RFK się wyrobi z zamówień a w ogóle to RFK miał być wehikułem w przemyśle zbrojeniowym.

• Re: Spokojnie Autor: ~Gość [78.30.102.*]
    To grosze dla Polimka,ale od ziarnka do ziarnka i zbiera się miarka.
  • Re: Spokojnie Autor: ~Aero [37.47.110.*]
    tak jak pisałem wcześniej - 3 fala - będzie bujało ale wytrwają tylko cierpliwi. Po zachowaniu kursu widac ze szukuje się skok przez płot czyli 9 zeta.
[x]
POLIMEXMS 1,69% 8,11 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.