Zgodnie z definicją życzliwość to umiejętność traktowania innych ludzi w sposób pełen uznania, szacunku i życzliwości oraz tworzenia atmosfery wdzięczności poprzez własne zachowanie.
Nie wiem, jak będzie za grudzień, ale styczeń a już zwłaszcza luty będzie rekordowy. Możecie posprawdzać sobie jak się sprzedają wycieczki. Wszystko - przynajmniej to co w lepszych cenach - jest kompletnie wymiecione. Zapewne ludzie masowo uciekają od naszych obecnych temperatur.
Dnia 2026-02-02 o godz. 12:36 ~Pp napisał(a): > Rainbow nie publikuje danych za grudzień . Będą one dopiero w raporcie rocznym . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Oczywiście, tak. Najbliższe miesięczne dane szacunkowe to raport za styczeń 2025r publikowny 28 lutego 2026r.. Nie wiem kiedy będzie skup, dywidenda i dywidenda zaliczkowa, tanie paliwo lotnicze, i algi Bałyku. Nie wiem też kiedy będzie wycena na poziomie 230zł Ale od tego są inni... i ten który potrafił chodzić po morzu.
Ponawiam pytanie: 1. kiedy będzie skup i po ile ? 2.dywidenda i dywidenda zaliczkowa ? 3. tanie paliwo lotnicze, ? 4.kiedy wycena będzie na poziomie , 230zł ? O tych sprawach było mase postów. Może Ci którzy o tym pisali to uzasadnią? Bo po co mam szukać ich postów. Miłej niedzieli.
Chyba zarezerwuje wycieczkę do Meksyku. Piękne obiekty, i gwarantiowane mocnę przeżycia.... Dodatkowo codzienna subtelna ziółowa dieta...nestety dodatkowo płatna.