• ↨↨↨↨ Nie lękajcie się ! ↨↨↨↨ Autor: szymon_zg [195.38.12.*]
    Nie lękajcie się !
    Bumech to nie jest spółka, która przypadkiem znalazła się tu, gdzie jest.
    To firma, która przeżyła już więcej niż większość podmiotów z GPW, nie raz wychodziła z opałów i zawsze wracała z impetem. Każda korekta to tylko oddech przed kolejnym marszem w górę.
    Rynek czasem straszy, wprowadza chaos, ale fundamenty Bumechu są jak skała — kto obserwuje spółkę dłużej, ten wie, że tu nic nie dzieje się bez przyczyny.
    A może to tylko cisza przed kolejnym rajdem?
    Może właśnie teraz ‘duzi’ robią miejsce pod kolejne zbieranie?
    Rynek lubi zmylić, zanim pokaże prawdziwy kierunek.
    Dlatego nie lękajcie się — bo historia tej spółki już nie raz pokazywała, że im bardziej trzęsą rękami mali, tym spokojniej kupują ci, którzy wiedzą, po co tu są.
    Bumech jeszcze zaskoczy — i to nie raz.
  • Re: ↨↨↨↨ Nie lękajcie się ! ↨↨↨↨ Autor: ~SztygarSilesia [46.113.0.*]
    Szymon łatwo powiedzieć ale mam średnią 29 zł i co teraz
  • Re: ↨↨↨↨ Nie lękajcie się ! ↨↨↨↨ Autor: ~Bumech [89.242.137.*]
    Sprzedasz te akcje jeszcze po 50 zł Bartkowi, tylko to zajmie jeszcze trochę czasu. Także trzymaj i nie martw się
  • Re: ↨↨↨↨ Nie lękajcie się ! ↨↨↨↨ Autor: ~Piec [5.173.218.*]
    Strach jest złym doradcą
  • Re: ↨↨↨↨ Nie lękajcie się ! ↨↨↨↨ Autor: ~Bumech [89.242.137.*]
    Dokladnie
  • Re: ↨↨↨↨ Nie lękajcie się ! ↨↨↨↨ Autor: ~lonik [31.60.12.*]
    Hej Szymon.Pamietam czasy jak brałem Bumech po 30 groni potem split x10 Sprzedawałem po 34 i 79.Ale to były czasy.Fakt przed splitem kisiłem się troche z nimi ale warto było.Jak widzisz teraz sytuację.Marcin udźwignie temat.
  • Re: ↨↨↨↨ Nie lękajcie się ! ↨↨↨↨ Autor: szymon_zg [195.38.12.*]
    Dnia 2026-01-30 o godz. 12:57 ~lonik napisał(a):
    > Hej Szymon.Pamietam czasy jak brałem Bumech po 30 groni potem split x10 Sprzedawałem po 34 i 79.Ale to były czasy.Fakt przed splitem kisiłem się troche z nimi ale warto było.Jak widzisz teraz sytuację.Marcin udźwignie temat.

Hej!
    Pamiętam dokładnie te czasy, kiedy Bumech chodził po groszach — 30 gr, potem split 1:10… To była jazda, człowiek kisił, kisił i czasem tracił wiarę, ale ostatecznie okazało się, że cierpliwość popłaca. Sprzedaże po 34 i 79? Szacun, to były naprawdę piękne momenty rynku.
    Jeśli chodzi o to, co dzieje się teraz — widzę, że spółka wciąż trzyma kierunek i robi swoje bez szumu. Marcin ma doświadczenie, jest konsekwentny i pokazał już nieraz, że potrafi prowadzić firmę przez trudniejsze okresy. Daje to poczucie stabilności, a to w tej branży jest kluczowe.
    Nie chcę tu wróżyć czy „będzie kosmos”, ale widzę, że fundamenty są i zespół wie, co robi. A to zwykle wystarcza, żeby patrzeć w przyszłość z umiarkowanym optymizmem.
    Także jak dla mnie — temat jest do udźwignięcia.
    A te dawne czasy groszówek? Piękne wspomnienia, ale czuję, że ta historia jeszcze się nie skończyła.

[x]
BUMECH -4,42% 21,65 2026-02-20 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.