• Lecą lemingi, lecą. Autor: ~Leon [188.33.20.*]
    Cóż wygląda na to, że jednak tym razem Zaorski miał rację lemingi. Miłego lotu i spotkamy się na dole jak będę kupował akcje na przecenie.
    Pozdrawiam wszystkich ekspertów, którzy próbowali czystej spekulacji dorabiać racjonalizację fundamentalną i porównywać Kghm do Rio Tinto, czy Southern Copper.
  • Re: Lecą lemingi, lecą. Autor: piopoland [78.60.68.*]
    lemingi wywalą, domykamy lukę, wtedy up
  • Re: Lecą lemingi, lecą. Autor: ~Lion [37.248.220.*]
    Zadowolony jesteś przegrywie ? Tym się karmisz pasozycie co? Jak inni ponoszą straty
  • Re: Lecą lemingi, lecą. Autor: ~piotr [78.30.97.*]
    Tragedii nie ma w poniedziałek odrobi z nawiązką
  • Re: Lecą lemingi, lecą. Autor: piopoland [78.60.68.*]
    luka wzrostowa domknięta, teraz czas na spadkową, czyli na północ
  • Re: Lecą lemingi, lecą. Autor: ~Leon [188.33.20.*]
    Tak
  • Re: Lecą lemingi, lecą. Autor: ~lamK [91.233.18.*]
    Dlatego mówiłem, po przekroczeniu 320 lepiej patrzeć w stronę Digital Network albo IBSM, gdzie zwyżki się zaczynają, a nie kończą
  • Re: Udało zarobić +90% dzięki. Autor: ~adir [46.187.170.*]
    Po co wyzywać kogoś od lemingów? Wiadomo, że wiecznie rosnąć nie może zwłaszcza przy takim RSI na dziennym i tygodniowym
    i korekta może być. Ale niekoniecznie jakaś bardzo głęboka. Może płaska dłuższa.
    Zachowanie KGHM jest dość nieprzewidywalne.

Ja brałem w 2021 za 197 PLN i później cierpiałem gdy zleciał do 80 PLN. Ale jestem cierpliwy
    Wczoraj sprzedał mi się otwarciu po 377 bo ustawiłem 2 dni wcześniej take profit na 374.
    I jestem zadowolony z +90%. I nie ma co żałować, że się nie wyskoczyło na szczycie 20 PLN wyżej.
    Bo łapanie idealnie szczytów i dołków to wielka rzadkość.
    Na razie od KGHM odpoczywam. Wszystkim akcjonariuszom życzę powodzenia.
    Może wrócę, jak wskaźniki się wychłodzą.
  • Re: Udało zarobić +90% dzięki. Autor: ~Bankier [46.112.208.*]
    Super ze nie zwatpiles
  • Re: Udało zarobić +90% dzięki. Autor: ~Leon [188.33.20.*]
    Gratuluję, udanej operacji.
    Masz rację nie powinienem się śmiać z cudzego nieszczęścia. Po prostu samo zjawisko ślepej chciwości, które odbiera ludziom rozum i zdolność racjonalnego myślenia mnie rozbawia.
    Munger mawiał, że w spekulacji nie ma nic złego, jeżeli nie mylisz spekulacji z inwestowaniem, a tu dostrzegłem, że ludziom się wszystko pomieszało. Pozdro
  • Re: Udało zarobić +90% dzięki. Autor: ~boluś [31.0.0.*]
    No i o co się tak wczoraj napier..... Zrobili absolutny rekord obrotu.
  • Re: Udało zarobić +90% dzięki. Autor: ~adir [46.187.170.*]
    Tak niestety jest, że włącza się instynkt stadny (mi też ;). Czy przy hype wzrostowym czy przy panice.
    Dzięki temu działa giełda i cena została wywindowana.
    Najważniejsze jest, aby trafić dobry moment, kiedy kupować, a kiedy odpuścić lub wyjść.
    Czego życzę wszystkim.

Mi się np. w 2021 nie udało dobrze wbić. bo kupiłem po 197 w ciągu niecałego miesiąca doszło do 210 czy 220
    i długi zjazd do 80.
    Szczęśliwy jestem, że się udało odrobić i zarobić. Na dobrych spółkach cierpliwość często popłaca.
    Życzę samych udanych transakcji. I cięcia strat na sensownych poziomach. Lub dużo cierpliwości.
[x]
KGHM 3,33% 341,50 2026-05-25 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.