Żona sprzedała kilkanaście razy tyle po 2,04 co on kupił z rynku za grosze a tu komunikat że on kupił cyrk jaja jak berety chyba że to nie jego żona albo kogoś innego
Pytania można sobie zadawać samemu wtedy łatwo się na nie odpowiada obecnie jest to bardzo modne ale jak można podawać komunikat że kupił po 2,04 a kupił po złoty coś 5 tysięcy a żona sprzedała 72 tysiące przeszło po 2,04 jak można tak kłamać to jest jedna banda a ty umyj sobie oczy bo masz zaropiałe.
JANINA !!! Bardzo dobrze, dobrze, trzy minus SIADAJ !!! Och gdybym ja wcześniej wiedział że można zawierać pakietówki bez podstawienia realnych pieniędzy to kupowałbym wszystko jak leci.
Ja z innej beczki. Jakie macie stawki transakcyjne? Pytam bo tak się zastanawiam komu się opłaca takie żonglowanie po 10 akcji... i po co? Przecież tylko z powodu własnej satysfakcji nie spowodujecie, że to poleci w kosmos:)
Tylko zmiana zarządu i nowe otwarcie spółki z realną strategią i akcje wystrzelą. Obecnie cwaniaczek co tu kombinuje zakiwał się. Skutecznie obrzydził spółkę. ZERO POPYTU.
Faktycznie dziecko i ty iksowaty przez takie dziecko tak byłeś zagoniony w kozi róg tak że po kilka miesięcy bałeś się cokolwiek napisać wychodzi że twój rozum i tego dziecka to jest przepaść intelektualna
Jeżeli dziecko cię pyta to iksowaty powinieneś odpowiedzieć dziecko to jednak dziecko i należy mu się specjalne traktowanie dziecko jest najważniejsze to widzisz jeszcze te czerwone łapki
Mamusia kazała mi już spać ale muszę w dzisiejszych czasach gdzie jest powszechny dostęp do środków czystości można tak zaniedbywać własne dziecko to kto cię wychowywał i trudno się dziwić że ty też czerwone łapki widzisz