• okazja :) Autor: ~raj [212.191.92.*]
    Tyle lat już jestem na giełdzie i ciągle nie mogę się nadziwić, że ktoś sprzedaje dobre akcje w takim momencie, przełomowym. To czas na zakupy drodzy ynwestorzy, tu i teraz.
  • Re: okazja :) Autor: ~kicz_i_chłam [217.8.175.*]
    wygląda jak by rynek chciał domknąć lukę kontynuacji
  • Re: okazja :) Autor: ~raj [212.191.92.*]
    pomarzyć zawsze można
  • Re: okazja :) Autor: ~hmmm [46.134.18.*]
    Gra jest warta świeczki , wiec przestańcie ujadac 2026 wyniki

Cena przy P/E 15: 1 394 PLN

Cena przy P/E 25: 2 323 PLN

Cena przy P/E 30: 2 788 PLN

Cena przy P/E 35: 3 252 PLN

Co dalej kochani? Brać, bo to ostatnie takty korekty.
  • Re: okazja :) Autor: ~deis [31.0.68.*]
    Zaraz będzie miesiąc od premiery może podadzą liczbę sprzedanych gier
  • Re: okazja :) Autor: ~longterm [188.117.162.*]
    Przeciez byl komunikat o 500k co jest fenomenalnym wynikiem... tutaj 1 kwartal to bedzie kosmos $$$
  • Re: okazja :) Autor: ~Michał [5.173.208.*]
    Zaraz i tak ktoś napisze, że "rynek " spodziewał się sprzedaży 2 mln sztuk w 1 kw.
  • Re: okazja :) Autor: ~Fazekasz [83.28.135.*]
    I co z tego, że napisze? Tutaj ludzie różne głupoty piszą, w obie strony. Jak się ktoś sugeruje wpisami przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych to będzie miał problem. A fakty są takie, że przed premierą BOŚ dawał rekomendacje na ok 400-500 zł i prognozował peak 8k oraz roczną sprzedaż 680 k. Fakty są też takie, że peak na premierę EA był około 30 k a w pierwszy weekend ponad 40 k i po trzech tygodniach od premiery sprzedaż można szacować na 600 k. Przy takich wynikach obecna cena akcji to wzrost o 50% od ceny bezpośrednio przed premierą. Dużo, mało? Jest potencjał do wzrostu kursy czy go nie ma? Na te pytania to niech każdy odpowie sobie sam i zrobi jak uważa. Na koniec powtórzę: jak się ktoś sugeruje wpisami przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych to będzie miał problem.
  • Re: okazja :) Autor: ~Michał [91.231.122.*]
    Do kogo to piszesz, bo nie wiem? Być może jest ktoś to kieruje się wpisami na forum, ale na pewno nie ja. Owszem czytam, ale to nie jest mój wskaźnik.
  • Re: okazja :) Autor: ~Mirek [188.146.46.*]
    Gadu, gadu a tu znów baty….
    Do opisu stanu faktycznego dodałbym mistrzowski talent strategiczny i marketingowy zarządu CRJ -- patrz na przykład moment premiery SR i niska cena. Setki tysięcy graczy w EA, którzy zgłaszają uwagi i potrzeby -- bezcenne. Do tego, kto grał ten wie, w samej grze jest na co czekać, to jest prawdziwe early access, prawie demo, gdzie tylko kawałek historii, świata i funkcjonalności jest dostępny. Każdy nowy content będzie podbijał zainteresowanie, z kulminacją na SR 1.0. Takie fakty.

No ale jak był roztropnie napisał mój przedmówca, róbta co chceta. :)
  • Re: okazja :) Autor: ~raj [31.183.225.*]
    Kto nie zaspał mógł w ostatnich dniach zassać. Teraz okazyja będzie coraz droższa. :)
    No i okazja oczywiście coraz droższa, ale nadal jest to okazja, brać, nie marudzić.
[x]
CREEPYJAR 2,40% 598,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.