• I co dalej z kursem ? Autor: ~arekk [83.31.243.*]
    Uśrednia ktoś ? ja kupiłem 1000 za 12,80 choć nie wiem czy to dobry pomysł

• Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~xyz [212.109.134.*]
    Nie patrz na kurs... możliwe że zjedzie i do 11 zl... liczy się całoroczny dochód wygenerowany na 1 akcję... mocna redukcja zadłużenia... niski FF... Zapakowałem 10 tys i nie oddam... tyle że inwestycja na lata nie miesiące... biznes dochodowy, rozwojowy, wręcz maszynka do produkcji kasy... Pozdrawiam.
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~Janek [37.47.216.*]
    A jeśli jest 26 mln income
    Jest też majątek wartości 24 zł na akcję... gotówka w kasie 27 zł na sztukę... Fundusz w akcjonariacie a tam pracują mądrzejsi ode mnie... przypadkiem też w 25 r dobierali i oni i właściciel... przypadek ??? nie sądzę ;) teraz zapomnieć na kilka lat i będzie dobrze ;) no chyba że jeszcze dołożę ;D
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~s8 [164.127.212.*]
    to se zobacz niejaki fasing zyski ma krociowe na akcje kasa systematycznie wyprowadzana o wartości księgowej nie wspomne to jest banan animator i przekręt tu żądzi.
    Dla tego inwestuję długoterminowo pod fundamenty... ogólnie pod progiem 5% są jeszcze minimum dwa inne fundusze... i prędzej czy później upomną się o podział zysków w postaci dywidendy... będzie albo mega wzrost... albo krowa dywidendowa... obie opcje mnie urządzają ;D
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Ciekawe czy będzie strata? Jeśli nie, to nie jest źle.
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~pnt [83.9.213.*]
    strata bedzie - 1 mln za Q4 jak nic...

a Q1 2026 to bedzie 10-11 mln przychodu....
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~xyz [195.160.174.*]
    Trzeba szukać pozytywów.... będzie okazja zapakować kolejne 10 tys ;D kasa z nieba nie spada... właśnie tak się ją zarabia wykorzystując okazję ;D
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~szwejk [84.40.158.*]
    Dnia 2026-01-29 o godz. 14:57 ~xyz napisał(a):
    > Jest też majątek wartości 24 zł na akcję... gotówka w kasie 27 zł na sztukę... Fundusz w akcjonariacie a tam pracują mądrzejsi ode mnie... przypadkiem też w 25 r dobierali i oni i właściciel... przypadek ??? nie sądzę ;) teraz zapomnieć na kilka lat i będzie dobrze ;) no chyba że jeszcze dołożę ;D

Za kilka lat - to może być inny Świat
    Masz rację paczkomat może stać na każdym osiedlu... a nie czekaj... to już się dzieję... do zobaczenia za rok... dwa... pogadamy ;)
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~arekk [83.31.243.*]
    Masz racje paczkomaty powstają na każdym osiedlu do tego jeszcze dochodzą butelkomaty przy każdym sklepie ,
    to powinny być żniwa dla firmy a tak nie jest dlaczego ?
    Jest... firma zarabia... tyle że inwestuje / spłaca zadłużenie... wszystko w swoim czasie... ja poczekam a reszta zrobi jak uważa... absolutnie nie namawiam... moja decyzja to moje ryzyko...
  • Re: I co dalej z kursem ? Autor: ~arekk [83.31.243.*]
    Dziwnie gadasz do tej pry nie podpisała żadnych umów związanych z serwisem oraz dostawą APM ,
    Co będzie jak się kontrakt z pocztą skończy z serwisu zarobią na pensje prezesa .
    Umowy być muszą... skoro generują przychody... raz ustawiony paczkomat będzie wymagał serwisu zawsze... w każdym momencie może wejść kolejny "większy" gracz który zwietrzy interes... ale FAKT dziwny jestem... kto normalny pakuje blisko 140 tys w mała spółkę z NC ;D
[x]
POINTPACK 3,10% 13,30 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.