• Jakie komentarze ??? Autor: ~jurek1234 [37.31.56.*]
    Co sądzicie ???
  • Re: Jakie komentarze ??? Autor: ~Ln [195.200.199.*]
    Remor wraca na tarczy. Atlas nabył akcje po cenie 3 zł za sztukę (o ile dobrze pamiętam), a teraz odsprzeda je po cenie 9 zł/szt.
  • Re: Jakie komentarze ??? Autor: ~jurek1234 [37.31.56.*]
    Każdy chce zarobić , skoro po tyle sprzedaje to minimum są tyle warte . Myślę że rentowność się zgadza i teraz powinno być tylko lepiej . Wyniki za 4 kw powinny być dobre ale jak będzie to się okaże .
    Może ktoś jeszcze merytorycznie się wypowie . Pozdrawiam.
  • Re: Jakie komentarze ??? Autor: erydan [83.7.28.*]
    Przy sporze z atlasem nie opłacało się pompować ceny akcji i tak naprawdę Spółka nie była zainteresowana godziwą wyceną.
    Po ugodzie będzie tylko lepiej a Spółka skupi się na rozwoju.
    Jeszcze tylko sąd musi zatwierdzić.
    Widać po kursie że rynek dobrze ocenił porozumoienie.
  • Re: Jakie komentarze ??? Autor: ~Rolnik [83.31.66.*]
    Zgoda buduje , ...wracamy do normalności.Atlas nie dostał dodatkowych akcji czyli nie ma dużego rozwodnienia z wariantów-sukces
  • Re: Jakie komentarze ??? Autor: ~jjj [80.54.155.*]
    Niby zawsze lepiej podpisać ugodę niż przegra proces ale według mnie ta ugoda dla nich nie jest zbyt korzystna. Zobaczymy czy po kilku dniach kurs wróci do marazmu i coraz niższych notowaniach czy da to jednak jakiś impuls do wzrostów. Ja zakładam niestety negatywny scenariusz.
  • Re: Jakie komentarze ??? Autor: ~Rolnik [83.31.66.*]
    Człowieku to lepiej żeby było gigantyczne rozwodnienie z wariantów tak ...sam jesteś niekorzystny jak tak myślisz
  • Re: Jakie komentarze ??? Autor: ~Rabin [176.221.107.*]
    Jedni wolą jeść tort na spółkę, a inni g... w samotności. Jak widać po wynikach finansowych i komentarzu, preferencje są oczywiste.
[x]
REMORSOL 0,00% 6,30 2026-05-13 13:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.