• Wałęsa 2.0 Autor: ~drobny [188.146.128.*]
    Wałęsa - w różnych sprawach: "Jestem za a nawet przeciw".
    BOLO (model "Wałęsa 2.0") - w sprawie kupowania akcji Grenevii: "Jestem przeciw a nawet za"
  • Re: Wałęsa 2.0 Autor: ~drobny [188.146.128.*]
    No i oczywiście: "lepiej sprzedać a nawet kupić"
    "jestem przeciw a nawet za" - no tak ale to o kupnie.
    A jak o sprzedaży to jednak "jestem za a nawet przeciw".
    Bosze, jusz sie pogubilem. Ratunku.
  • Re: Wałęsa 2.0 Autor: ~Prądozaur [84.39.167.*]
    Trzymaj się Drobny odsiecz nadchodzi... Już BOLOityk sobie kupił po 3,18 bo spadało zgodnie z jego marzeniami i od razu wywindował do 3,20 ku swemu udręczeniu, zatem model paranoika BOLOityka się sprawdza w pełni i na końcu go złapią sanitariusze i tyle będzie z tego postowania jego... Pozdrawiam zdrowych, bo przecież trzeba się pilnować, żeby od postów BOLOityka nie zachorować :)
    Ja tam dobrze wszystkim życzę. Niech se chłopina nakupi. Nawet mi go szkoda, że nie może kupić po 2,75. Sam bym chętnie po tyle dobrał. Ale co zrobić, jak inni też chcą kupić i łapią wyżej. Dlatego trochę po 3,03 dobrałem przed świętami. Na razie czekam, bo wszystkie nadwyżki póki co już poinwestowałem tu i ówdzie. A BOLO niech nakupi po 3,18 czy po 3,20 - niech mu tam. Życzę mu dobrze. Może wtedy w końcu przestanie ściemniać - bo mu to ściemnianie kompletnie nie wychodzi.
  • Re: Wałęsa 2.0 Autor: ~BOLO [109.197.188.*]
    Ja też wam wszystkim dobrze życzę, są twardzi zawodnicy ale są tez miękkie faje i te trzeba wykupić.
    Dzisiaj nic nie wpadło, ale zlecenie jest aktywne do 06.02. Jak coś wpadnie szybciej to dołozymy zleceń.
    Skubiemy panowie skubiemy, trzeba skakać tak jak gra smart money ;)
    okpa
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.