• Kiedy to ryszy Autor: ~Pry [86.170.238.*]
    Infa sa,a ruchu ku gwiazdom brak
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Spokojny [2.58.216.*]
    Jak przyjdzie wyjaśnienie po co te przetasowania, po coś zostały zrobione, prezes pewnie wie, ale musi to przekazać w formie espi
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Darek [37.47.224.*]
    Chyba już niedługo, w końcu się doczekamy i kurs ruszy skokowo. Czy dadzą dobrać jeszcze po 0,3X?
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Opt [37.248.208.*]
    Muszą zebrać od niecierpliwych, tanio nie bedzie
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Qwer [178.235.204.*]
    :D
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~ja24 [31.42.10.*]
    @Darek
    Z całym szacunkiem, ale jak wierzymy w potencjał spółki i ponadprzeciętny zwrot z kapitału, to zadaje pytanie; czy tak istotne jest aby nabyć akcje parę groszy niżej??
    Każdy inwestuje zgodnie ze swoją strategią i ryzykiem z nią związanym, ale dla mnie najważniejsze jest to, aby MDB udało się znaleźć potencjalnego inwestora na ich opatentowany wynalazek z pożytkiem dla osób cierpiących na nowotwór mózgu/glejaka, gdyż to w tym wszystkim jest najważniejsze!!
    Kibicuję spółce w tym, aby opatentowana terapia przy glejaku została doceniona i wdrożona do leczenia tego typu nowotworów, gdyż w moim środowisku jedna osoba odeszła na ten typ raka, a kolejna po wielu operacjach i przy obecnych procedurach medycznych(niekoniecznie skutecznych) skorzystała by na pewno z takiej opcji, a niewyniszczającej chemioterapii.

Dlatego trzymajmy kciuki za powodzenie terapii dla dobra ogromu osób dotkniętych tym mało wyleczalnym typem nowotworu!
    Jeżeli jako drobni akcjonariusze zyskamy na tej inwestycji przy tym fakcie, to tylko należałoby się z tego cieszyć:)
    cd.
    Widzę, że pewnej grupie nie pasuje ten stan rzeczy o czym wyżej było napisane i koniecznie chcą utrzymać cenę akcji na niskim poziomie, wystawiając na S z dużym dystansem cenowym od aktualnego kursu, dlatego uważam, że należy tylko z tego korzystać:)

Dziękuję za powiększenie pakieciku w miarę moich, skromnych możliwości o kolejne blisko 20k sztuk:)
    Jest to potwierdzenie na moje wcześniejsze stwierdzenie, że kurs jest pilnowany i sterowany, no ale cóż przecież to tylko nasza bananowa.....
    Jakie to polskie, aby "zgnoić" kurs dla własnych korzyści, czy nie mam racji?!
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Darek [37.47.252.*]
    Jasne, przy tej cenie nieistotne kilka groszy, jednak ktoś tak oddaje, to czemu nie skorzystać? Wyzbierane na najniższych poziomach, zobaczymy w kolejnych dniach czy pojawią się oferty niżej - znowu bliżej 40 groszy.
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Rakieta [37.248.214.*]
    W wolnym obrocie zostało 10000000 akcji, oj będzie się tu działo, będzie
    Owszem FF mały, a z tego większość zachomikowana przez dużych graczy i płotki takie jak ja:))
    Kilku nas tu jest czekających na złotówki, póki co zainteresowanie akcjami małe…
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Em [5.184.243.*]
    Przecież ta spółka ma same straty jest na minusie to z jakiej okazji ma to rosnąć?
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Darek [37.47.209.*]
    I co proponujesz w związku z tym, nie kupować czy sprzedać?
    Gra toczy się o coś innego i ty to wiesz doskonale.
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Opt [37.248.165.*]
    Wiadomo że wie
  • Re: Kiedy to ryszy Autor: ~Em [91.224.184.*]
    Nic nie proponuję, tylko odstrasza mnie zakup akcji gdzie nawet komentarzy na Facebooku nie potrafią usunąć od windykatora który chce od nich kasę.
    To po co tu siedzisz jak się tak boisz?
    @Darek
    Zgadzam się z Twoim podejściem, że z takich okazji tylko korzystać nam pozostało w miarę przypływu wolnych środków na zakup:)
    Oczywiście taki wariant inwestowania jest istotny tylko dla osób cierpliwych z długim horyzontem inwestycyjnym i oczywiście ryzykiem z tym związanym.
    Może w końcu "gruby/sterujący/zaniżający" kurs akcji MDB odpuści i rzis w liczbie akcji wyjdzie mu na minus, a wówczas trend się zmieni(?)
    Pzdr.
    Ryzyko, tak jak napisałeś. Zobaczymy czy się opłaci, ja wierzę w spółkę, a trochę tutaj siedzę. Mam czas, jeść nie woła, kilka minęło - wiecznie po 30/40 groszy nie będzie…
[x]
MEDICOBIO -0,47% 0,43 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.