Daj spokój ktoś chciał po prostu wyjść i zrobił młynek na wyższych poziomach a ty dałeś się nabrać teraz to branie to bez sensu będziesz się kisił z tym miesiącami i sprzedaż na znacznie niższych poziomach
"Daj spokój ktoś chciał po prostu wyjść i zrobił młynek na wyższych poziomach a ty dałeś się nabrać teraz to branie to bez sensu będziesz się kisił z tym miesiącami i sprzedaż na znacznie niższych poziomach" - Czytaj: "Boje się że sprzedałem za wcześnie więc będę teraz straszył i naganiał na spadki bo przecież inni nie mogą zarobić więcej niż ja". Wy spadkowe pasożyty jesteście żałośni.
ZNAWCA daj sobie spokoj, kawka, piwko czy winko co kto woli. Relaks, wybicie jest po ESPI a nie przez sternika, niech inni na spokojnie sobie to wycenia.
Dnia 2026-01-30 o godz. 11:08 ~Grzegorz napisał(a): > Śmiać mi się chce jak ludzie kupują wpadające noże
no cóż nie cierpię ujadającego kudla na forum, nicki oczywiście dobrze zainteresownym znane , i to jest efekt jego szczekania :)))))))))))))))))))))))))
Dnia 2026-01-30 o godz. 12:32 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2026-01-30 o godz. 11:08 ~Grzegorz napisał(a): > > Śmiać mi się chce jak ludzie kupują wpadające noże > > no cóż nie cierpię ujadającego kudla na forum, nicki oczywiście dobrze zainteresownym znane , i to jest efekt jego szczekania :)))))))))))))))))))))))))
dopisz sobie i ten nick :))))))))))))))))) p.s. czemu admin skasowal twoj piekny wpis o koleczkach ?
Dnia 2026-01-31 o godz. 02:33 investor3rgames napisał(a): > Dnia 2026-01-30 o godz. 12:32 ~zgrywus napisał(a): > > Dnia 2026-01-30 o godz. 11:08 ~Grzegorz napisał(a): > > > Śmiać mi się chce jak ludzie kupują wpadające noże > > > > no cóż nie cierpię ujadającego kudla na forum, nicki oczywiście dobrze zainteresownym znane , i to jest efekt jego szczekania :))))))))))))))))))))))))) > > dopisz sobie i ten nick :))))))))))))))))) > p.s. czemu admin skasowal twoj piekny wpis o koleczkach ?
wciągnij gila ! i spadadj ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dnia 2026-01-31 o godz. 09:18 ~zgrywus napisał(a): > Dnia 2026-01-31 o godz. 02:33 investor3rgames napisał(a): > > Dnia 2026-01-30 o godz. 12:32 ~zgrywus napisał(a): > > > Dnia 2026-01-30 o godz. 11:08 ~Grzegorz napisał(a): > > > > Śmiać mi się chce jak ludzie kupują wpadające noże > > > > > > no cóż nie cierpię ujadającego kudla na forum, nicki oczywiście dobrze zainteresownym znane , i to jest efekt jego szczekania :))))))))))))))))))))))))) > > > > dopisz sobie i ten nick :))))))))))))))))) > > p.s. czemu admin skasowal twoj piekny wpis o koleczkach ? > > wciągnij gila ! i spadadj ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
znasz to powiedzenie, ze w internecie nic nie ginie? hahahaha