• info o HTL Autor: ~123... [79.186.122.*]
    co byśmy nie napisali to wybzykali nas bez mydła panowie w białych koszulkach siedzą i piją gdzieś za nasze pieniądze z akcji, do sądu nie ma ich co podawać wszystko jest legalne z polskim prawem ale nie jest legalne z sumieniem i etyką dobrego biznesu i za to odpowiedzą prędzej niż później. Zostaną bez firmy i Te igły wejdą im głęboko w .........tak że będą musieli stać a nie siedzieć mogą sobie podać rękę z posłami którzy kręcą interesy na oczach całej polski. nie ma co pisać bo o czym HTL już nie ma!
  • Re: info o HTL Autor: ~inwestor [188.33.163.*]
    rozumie twoja gorycz, tez stracilem,ale jestem ostatnia nadzieja w Solorzu on nas jeszcze zaskoczy -oczywiscie pozytywnie-cierpliwosci !!!!!
  • Re: info o HTL Autor: ~bla [80.48.47.*]
    nic nie wiem co jest grane , jakie wydymanie ?
  • Re: info o HTL Autor: ~Tadeo56 [83.31.217.*]
    My możemy tylko na razie nie sprzedawać. To wezwanie nie jest jeszcze formalne ponieważ nie zostały spełnione wszystkie warunki (zgoda komisji i zapewnienie sobie 80% akcji). Także na razie to jest straszenie. A jak nazwać dzisiejszą sprzedaż poniżej kursu wezwania. Po co sprzedawać po 13.50 skoro można bez problemu po 13.71. A do zdjęcia firmy z giełdy to jeszcze daleka droga.
  • Re: info o HTL Autor: ~Sz [77.254.229.*]
    13,50 dzisiaj może być dla niektórych warte więcej niż 13,71 za miesiąc czy półtora, nie wiem kiedy będą wypłacać pieniądze za akcje sprzedane w wezwaniu
    więc sprzedają, skoro wiadomo, że spółka nie ma przyszłości w sensie inwestycji na GPW
    a kto kupuje? pewnie EQT
    wszystko zależy teraz od polsatu i pekao, jeśli się z nimi dogadają, to jest pozamiatane, do 90% będzie im brakować 1,2%
    a wtedy sqeeze out i cała reszta będzie musiała sprzedać za 13,71, chyba, że średnia 6 miesięcy notowań poprzedzających żadanie sprzedaży akcji będzie wyższa, ale to raczej niemożliwe
    wszystko zależy teraz od strategów w tych dwóch funduszach
[x]
HTLSTREFA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.