• DDS 2 w playstore Autor: ~Optymista [148.252.132.*]
    https ://store.playstation.com/pl-pl/concept/10014022

Spacja przed :
    Termin wydania DDS 2 na pleya 2027.
    Chwilę przyjdzie poczekać graczom, ciekawe dlaczego tak długo ?

Ale super że pojawiło się jakieś info ze strony spółki na X. Może w końcu zaczną coś komunikować.
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~Xxx [31.0.90.*]
    Zaraz Ci napiszą że głupoty gadasz bo NA PEWNO premiera zaraz bedzie, wystarczy nic nie robić, tylko poczekac
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~nowy [109.125.229.*]
    data 2027 na karcie PS dla DDS2 wisi od samego początku pojawienia się tej strony (co najmniej pół roku). Nie jest to żadna nowość. Aczkolwiek pytanie jest czemu wpisano w roku 2025 datę 2027 (zmiast to be announced). Dla mnie to działanie celowe, czytaj: dalsze zniechęcenie i obrzydzenie spółki.
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~Optymista [148.252.132.*]
    Zgadza się że to zniechęcanie i obrzydzenie do spółki, cel jest znany pytanie jak długo to jeszcze potrwa i jak nisko spadniemy.
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~jb [37.31.10.*]
    Największe zniechęcanie i obrzydzanie to jest na tym forum. Przez kogo i dlaczego? Każdy kumaty wie.
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~Kolega [37.31.54.*]
    "Pozdrawiam " po raz kolejny autora wątku, nadwornego manipulanta i podobno wielkiego akcjonariusza tej spółki.....
    Nie jestem wielkim akcjinariuszem, gdybym był już dawno mielibyśmy 5% akcji z zawołali NWZA.
    Nie ukrywam że gdybym miał teraz wolne środki to dokupiłem akcji bo moim zdaniem teraz jest mega tanio, choć może być jeszcze taniej.
    Twój sposób pisania i taktyka, nawet czasami są zabawne, ale ogólnie to śmieszny jesteś...
    To co dzisiaj wrzuciłeś, okraszone oczywiście, jak zwykle, swoimi przemyśleniami, pojawiało się już na forum nie raz
    Ale po co to wrzuciłeś, to już każdy, nawet mało kumaty, powinien się domyślić...
    Ja tego do tej pory nie widziałem a siedzę na forum 24/7 czekając na news od forumowiczów który spowoduje wystrzał kursu o pincet procent.
    Cieszę się że w końcu ktoś dostrzegłem i docenił moją marną twórczość. Naprawdę jestem wdzieczny.
    Cieszę się również że w końcu zasłużyłem na dołączenie do grona zaganiaczy.
    Powiedz mi tylko czy naganiam na spadki czy wzrosty bo się pogubiłem.
    Przedstawianie siebie jako zagubionego i zatroskanego "akcjonariusza" masz opanowane prawie do perfekcji....
    Nie chce mi się szukać, ale pewnikiem znalazłbym ten wątek i na pewno z twoim komentarzem, bo jak piszesz a my to też wiemy, siedzisz na tym forum 24/7
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~Swój [78.30.97.*]
    optymista, ty do żadnej grupy nie musisz dołączać bo tej grupie manipulantów jesteś od zawsze ....
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~Optymista [148.252.141.*]
    Ale chciałbym dołączyć do manipulantów naganiających na wzrosty i żeby te naganianie przyniosło wzrosty.
    Może jakaś złota rada od forumowiczów?
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~Xxx [176.221.116.*]
    Dokładnie, tu każdy jest manipulantem, jak namawia innych do przepytaniu prezesa pod odpowiedzialnością prawn. Tylko nie ci, co negują każde działanie.
  • Re: DDS 2 w playstore Autor: ~Xxx [31.0.90.*]
    Wiecie jak idą prace i kiedy można się spodziewać tej premiery? Prezes nic nie powie? I piszecie, że na pewno wszystko jest ok ? Już koniec stycznia ... A każdy spodziewał się do końca roku dds2 na konsolach
[x]
MOVIEGAMES -4,35% 8,80 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.