• Kto to jest Pan Nowak? Autor: ~Antynaganiacz [97.81.186.*]
    Ktoś zna?
  • Re: Kto to jest Pan Nowak? Autor: ~Antynaganiacz [97.81.186.*]
    Ponawiam pytanie, bo pełno spamu dzisiaj ba,forum....
  • Re: Kto to jest Pan Nowak? Autor: ~Jlo [109.138.228.*]
    Nikt powazny widzac jak dojechal kazda spolke ktora mial slup ragnara bo ten juz jest spalony
  • Re: Kto to jest Pan Nowak? Autor: ~true [164.127.206.*]
    Medtech tak "dojechal" ze spolka jest jedna z bardziej perspektywicznych na rynku
  • Re: Kto to jest Pan Nowak? Autor: ~Legenda [195.26.78.*]
    Nowak, Nowak, masz zegarek? Bo ja akurat nie noszę, bo mi po co? A u ciebie to musisz zobaczyć. Ja wolę sobie wziąć zegarek bez cyferek, tego typu, i po prostu wiem, która jest godzina, bo trzeba się tego uczyć w szkole, tego typu. A Nowak nie wiem, czy się uczył, czy nie, czy może miałeś pały z matematyki - to jest nieważne, ale lecę dalej tego typu. Gdzie jest twój zegarek? Pokaż mi tego typu. Może nie masz, może sprzedałeś w lombardzie tego typu? Dlatego nie nosisz tego typu, a ja sobie lecę po całości i po prostu sobie znam, która jest godzina, tego typu. A ja nie mam zegarka. Po co mam zegarek w głowie tego typu? I to jest właśnie to, że ja idę do przodu, a ty do tyłu i taka jest rzeczywistość.
  • Re: Kto to jest Pan Nowak? Autor: ~pawsta [5.184.231.*]
    Milisystem również spalony na chwilę obecną, Euco,Auxylia,Medt tech gdzie oni to wieszają ludzi na hakach
[x]
ATOMJELLY -7,33% 0,70 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.