Czy Monnari wróci na szczyty ? Sądząc po inwestycjach jakie obecnie widzimy stawiam że Monnari może okazać się czarnym koniem tego roku i możemy zobaczyć skokowy wzrost kursu .........czy tak się stanie zobaczymy ale wszystkie wskaźniki oraz fundamenty mówią jedno mocne Kupuj a wzrosty mogą tutaj być ogromne bo kurs jest 85 % poniżej historycznych rekordów a więc zasięg wzrostów jest tutaj olbrzymi .
Jest duża szansa że dolar do lipca tego roku może spaść do nawet 3 zł .........a to będzie oznaczało ogromny wzrost zysków Monnari .Inwestycje teraz w akcje Monnari to najbezpieczniejsza inwestycja ......i tak jak pisałem na surowcach właśnie pękła bańka w piątek i srebro spadło 35% złoto ponad 11% w dół ......zaczęła się ucieczką i prawdziwy Armagedon na WIG20 i dużych spółkach jak KGHM runął 11%w dół ......:) pisałem inwestorzy zaczną uciekać z dużych spółek i z wig20 i zaczną wchodzić w małe i średnie spółki z dobrymi fundamentami .Z surowców i spółek surowcowych zaczyna się prawdziwy Armagedon i ucieczka .....a kapitał zacznie przechodzić na małe i średnie spółki no i oczywiście wejście w sektor odzieżowy gdzie popyt właśnie rośnie dolar spada konsumpcja rośnie .....to wszystko będzie teraz wpływać na zyski firmy takich jak Monnari .
Handel detaliczny wraca do łask Kluczowym czynnikiem, który odmienił sytuację w 2026 roku, okazała się pogoda. O ile końcówka 2025 roku była pod względem pogody kapryśna i mało spektakularna, o tyle styczeń 2026 przyniósł typowo zimowe warunki, które sprzyjają sprzedaży nowej kolekcji i pozwalają unikać agresywnych wyprzedaży.
Powiem krótko trzeba dobierać póki są okazję i wyłapywać wszystko niżej bo tylko patrzeć jak będzie większy ruch w górę .......
Na dzisiaj na teraz mamy konsolidację Póki co po 7zł nikt już oddawać nie chce, żeby zebrać kilka kilo z prawej trzeba podjechać na 7,50 a to tylko kilka kilo przy większej ilości zebranych akcji zrobi się xx,xx Nie oddawać ani jednej akcji a wybije z konsoli górą
Dokładnie tak, kto ma akcje niech trzyma i dokupujemy niżej jak tylko się coś pojawi bo akcji już nie ma na rynku wiele co widać po ostatnim miesiącu nie ma kto dać niżej kilka kilo .A zakup kilkanaście kilo od razu podnosi mocno kurs akcji bo w wolnlnym obrocie jest znikoma ilość .Ulicy tutaj nie ma kurs już cały miesiąc się ładnie konsoliduje na poziomie 7 zł .......i tylko kwestia czasu jak poszybuje na poziomy dwucyfrowe.Wystarczy Nie wielki ruch na papierze i kurs będzie wisiał na widełkach ......a jak wejdzie spekuła to będzie nie do zatrzymania kurs.....Tak że czekać i dobierać póki jest mega tanio bo niebawem nie będzie ........Spółka mocno się rozwija i jak widzimy przejmuje kolejne nieruchomości i wchodzi mocno w rynek inwestując .Zima pięknie trzyma i ruch w sprzedaży znacząco większy a to zapowiedź znacznie lepszych wyników za 1Q .......
Dokładnie tak wystawiany był tylko w jednym celu specjalnie aby straszyć że ile to jest akcji i duża podaż aby inni nie kupowali akcji i aby prezes mógł sobie dalej nisko zbierać akcje i straszyć forum wpisami spod ników Cezar-Inwestor -jaitd......w jednym celu zbierać nisko akcje .A że ktoś wyzbierał im akcje to teraz nie wiedzą co robić ,zaczęli nawet straszyć że zaraz będzie 5.5 zł haha bo zamiast zbierać akcje tanio to jeszcze stracili swoje wystawiane przez słupki M w celu skupu .Dlatego zbieramy wszystko niżej co się tylko pojawi ...tak aby prezes nic nie kupił niżej i miał co co raz mniej!
Tak jak pisałem pod nikami lol/Cezar/Inwestor itd to pisze prezes M .......tutaj na forum .Naganiał żeby sprzedawać bo zaraz będzie 5,5 zł haha tak samo wystawiany batonik marny na 10 zł co był to tak samo był podobny straszyć jaka to podasz jest wyżej .....dlatego tak jak pisałem skupujemy wszystko co tylko się pojawi się niżej i wyłapuje akcje słupków M........I tak będziemy skupować akcje aż do końca skupu akcji tak aby prezes tracił akcje niżej .Powolutku będziemy zbierać i powiększać ...........i taka taktykę będziemy stosować przeciwko prezesowi i jego tutaj nicków .
Nigdy nie naganialem na spadki na Monnari pomyliłeś adres . Nie posiadam już akcji Monnari ale z sentymentu tu czasami wracam , ostrzegałem od miesiąca że korekta wisi na rynkach globalnych tylko i tyle przeciągnęli jeszcze miesiąc walki na szczytach a tak silne fale wzrostowe ciężko się łamie więc potrzeba była czasu . Po korekcie może będą nowe szczyty ale jest duże ryzyko że będzie głęboka ta korekta . Balony pękają srebro złoto teraz może kolej na akcje ale czas pokaże
Nie z nami te numery panie M .....Cezar/inwestor/jaitd......wszyscy tutaj wiedzą i niestety nie udało się nagonić na sprzedaż i nie uda już..... pisania bredni o 5.5 zł tylko ośmieszyło ......nic nie dało i nie da !Pisałem akcje Monnari zostały zebrane ulica została wyczyszczona z akcji ,a duże spółki z WIG20 będą nurkować i wszystko się potwierdza to co pisałem ....ten rok będzie należał do małych i średnich spółek które będą teraz kupowane i będą mocno rosnąć , a na Monnari będzie niebawem kurs dwucyfrowy ......po konsolidacji nastąpi kolejne mocne wybicie .
...No i mamy kolejny nowy nick prezesa był Cezar ,inwestor teraz Petru ....widać że nie idzie skup niżej więc się bardzo denerwuje :) a więc robi się ciekawie :)..
No i założył prezesik M .....nowy nick - stolica :))) haha oj widać że latka robią swoje a akcje ktoś mu wszystkie pozbierał i pozostał płacz mu na forum :))