Na tym papierze kolego nie ma żadnych batonów. 10 mln pln. Nie jest problemem, zebrali i 60 tysięcy akcji po 126.00 wczoraj. Więc spoko. Idziemy do gory
BTW...znam ten skrót choć wśród śmieciarz nic nie znaczy Stary...kasa Misiu, Kasa...Kumasz bazę, a nie jakieś tam batony. Jak wchodzisz to wchodzisz, a nie jakies BTW mi tu piszesz...
Dnia 2026-01-28 o godz. 18:58 ~Rrrr napisał(a): > A co z mbankiem ? Bo nie jestem w temacie. > > Btw.Duże zleconko na ponad bańkę też złotówkę niżej się pojawiło
Czyli będę próbować zbicia z rana, żeby złapać jak najwięcej. Wyłączyć stop lossy, łapać jak coś spadnie, a oni niech pchają w górę, jak im się chce akcje zbierać. Nie sprzedawać ani jednej akcji taniej niż otwarcie, niech nie wiedzą, co się dzieje ; )
WIG20 - TOP zdołowanych z 6 miesięcy (tylko trzy są na minusie): CCC: -36.14% DNP: -21.49% ALE: -16.24%
WIG20 - TOP zdołowanych z 12 miesięcy (tylko trzy są na minusie): CCC: -23.21% DNP: -16.83% ZAB: -7.30%
Żeby odrobić -36.14% z ostatnich 6 miesięcy potrzeba wzrostu o ponad 56%. To są twarde dane.
Kolejne twarde dane: Wczorajsza sesja: -3,13%: Obrót: 67 966,96 mln PLN Dzisiejsza sesja: +3,10%: Obrót: 38 065,20 mln PLN Wystarczy dwa razy mniej kasy, żeby rosło tak mocno jak spada - to jest dopiero dramat shortujących, i strach przed odbiciem.
Masz coś z głową? Najpierw pod wpływem alkoholu wymyślasz jakieś historyjki o kolegach ich kapitale i swoich 35tys akcji CCC. Potem Tworzysz teorię za jak przeskoczy 140 to masz tak duży kapitał że podwajasz ilosc akcji. A teraz podniecasz się transakcja 60tys akcji. Po tym co dziś zobaczyłem to muchy w kiblu itd bolec.
Nic nie wymyślam kolego, patrzę na to surowo, również na negatywne spojrzenie ,,goopiegomisia" czy jak go zwą...zwyczajnie świecie nie dam się ograć z kolegami w tym ,,dymie" bo mamy doradzie...I tyle kolego , a w kiblu to ,,masz guwmo" I tyle które sprzątamy
...po Tobie..