Jest dorosły. Może mylisz go ze swoim odbiciem w lustrze.
Pisze konsekwentnie że będzie 6 i ma rację. Wszyscy to już wiedzą a wam się ciągle wydaje to samo dookoła Wojtek. Zdejmijcie te różowe okulary i popatrzcie na rzeczywistość taką jaka jest dostrzegając pozorne ruchy na wykresie.
może i dorosły ale wydaje mi się że nie do końca rozwinięty emocjonalnie , czegoś tam musi brakować.....psychiatrzy fachowo nazywają tą przypadłość infantylizmem emocjonalnym
Ja tam jestem zadowolony z wyników spółeczka pięknie się rozwija i jeszcze w najlepszych dla siebie czasów a wyniki co jest pewnie będą ! Hahah te posty xD bez treści powinny być kasowane
xd - A JAK TAM ŚWIĘTY JESZCZE SIĘ BOI ŻE GDY SPÓŁKA WZROŚNIE W JEGO MNIEMANIU SPEKULACYJNIE TO CI KTÓRZY STRACILI BĘDĄ PRZEKLINAĆ FAMILIE ??????????????????
Z tego co się orientuję to nie pisali o wynikach tylko o szacunkowych. Wyniki za 25 rok mogą być dopiero w marcu/kwietniu tak jak w zeszłym roku. Cóż za różnica kiedy, grunt, że spółka zarabia i będzie zarabiać przez długi czas. Wyniki są tylko oficjalnym potwierdzeniem tego.
Nie usprawiedliwiam tylko piszę co mi przez oczy gdzieś tu przeszło. Jak ktoś się chce zainteresować to niech sobie wejdzie na stronę Lubawy i tam znajdzie informacje na ten temat. Sugerowanie się bankierem to nie oszukujmy się - kiepski pomysł.
Zgodnie z przepisami spolka notowana na gpw ma obowiazek do 30 stycznia kazdego roku podac terminarz raportow .Do 14 lutego wyniki za IV kwartał. Obserwując spółki taki Aspis - 2.01.26r KGHM- 21.01.26r.To że w 2025r podano terminarz 16.01.25r,a wyniki 27 tego samego miesiąca w mojej ocenie miało to wyraz duznaczny.Dzis mamy 28 ,01.26r inie mamy nic. Pozostają. domysły, spekulacje .Dlaczego dział kontaktów inwestorskich tak postepuje . Zaznaczam to jest podstawa kontaktów z inwestorami . Dziwne że swojego zaangażowania nie wykazują fundusze inwestycyjne .Polowa akcji jest w rozdrobnieniu co powoduje że spółka jest spostrzegana jako spekulacyjna.Pozdrawiam