Wolumen jak zwykle. Ale:
- ewidentna przewaga kupujących
- wystarczyły zakupy poniżej 100k żeby bylo widać ten "mini wystrzał " na wykresie
- nie wiem kto po takim ruchu realizuje zyski?
- papier mega wyprzedany
Czyli: czekamy na grubasa albo na dobre informacje ze spółki.
Nie wydaje mi się żeby to była podbitka pod dywidendę
To tylko moje zdanie
To kolejna sesja gdy trałowiec robi swoje. Zbiera bez płoszenia. Niespiesznie przesuwa miejsce połowu. Szorty same pchają się do sieci, bo ciągle myślą, że akwen jest ich.
Różnie z tym wolumenem bywa….moze się pojawić dopiero przy wyższych poziomach cenowych…...czas pokaże. /spolka już sygnalizowała w styczniu, że widzi pozytywy…..Jestem zdania, że zaczynamy budować falę wzrostowa, jak juz pisałem, koniec roku 70-80 zł albo wyżej…..
są jednak tacy co słuchają moich opinii, to nic nie da ,nie będzie wspinania dopóki nie będzie wykorzystania AI,w ograniczaniu administracji rządowej, samorządowej,spokojnie wykorzystując sztuczną inteligencję można ograniczyć o 50% a ludzi przekazać na stanowiska robotnicze do przedsiębiorców , nie wszyscy muszą pracować jako c..... tylko wykonywać zawody potrzebne dla gospodarki
Jak nie pokażą poprawy to niema co liczyć na wzrosty . Będzie tak długo bijało aż nie pokażą wyników i znowu będzie większy skok w jedną lub drugą stronę w zależności od wyników.