• Ciekawa sesja. Autor: ~juppi [88.199.172.*]
    Wolumen jak zwykle. Ale:
    - ewidentna przewaga kupujących
    - wystarczyły zakupy poniżej 100k żeby bylo widać ten "mini wystrzał " na wykresie
    - nie wiem kto po takim ruchu realizuje zyski?
    - papier mega wyprzedany
    Czyli: czekamy na grubasa albo na dobre informacje ze spółki.
    Nie wydaje mi się żeby to była podbitka pod dywidendę
    To tylko moje zdanie
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~Old [91.198.217.*]
    To kolejna sesja gdy trałowiec robi swoje. Zbiera bez płoszenia. Niespiesznie przesuwa miejsce połowu. Szorty same pchają się do sieci, bo ciągle myślą, że akwen jest ich.
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~juppi [31.22.98.*]
    A jeszcze dzisiaj shortom podkręcili "cost to borow" do 8.44%
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~Marek [93.159.28.*]
    Jest konsolidacja przed wybiciem do góry bo spółka jest wybitnie niedowartościowana. Obstawiam 50 zł i to w niedługim czasie.
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~YorX [31.0.35.*]
    Wszystko by się zgadzało, tyle że wolumen marny. Moim zdaniem jeszcze raz zahaczy okolice 40pln zanim pójdzie poważnie na północ.
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~Abc [46.112.100.*]
    Różnie z tym wolumenem bywa….moze się pojawić dopiero przy wyższych poziomach cenowych…...czas pokaże. /spolka już sygnalizowała w styczniu, że widzi pozytywy…..Jestem zdania, że zaczynamy budować falę wzrostowa, jak juz pisałem, koniec roku 70-80 zł albo wyżej…..
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~YorX [93.175.132.*]
    Norweski fundusz już wysypał się w całości.
    Będzie łatwiej się wspinać.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Norweski-fundusz-podwoil-udzial-w-Orlenie-Dokupil-tez-akcje-KGHM-a-wyszedl-z-TEXT-11-bit-i-WP-9075929.html
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~ra [83.11.45.*]
    są jednak tacy co słuchają moich opinii, to nic nie da ,nie będzie wspinania dopóki nie będzie wykorzystania AI,w ograniczaniu administracji rządowej, samorządowej,spokojnie wykorzystując sztuczną inteligencję można ograniczyć o 50% a ludzi przekazać na stanowiska robotnicze do przedsiębiorców , nie wszyscy
    muszą pracować jako c..... tylko wykonywać zawody potrzebne dla gospodarki
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~Asd [46.112.101.*]
    Jak nie pokażą poprawy to niema co liczyć na wzrosty . Będzie tak długo bijało aż nie pokażą wyników i znowu będzie większy skok w jedną lub drugą stronę w zależności od wyników.
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~Miciu [83.175.179.*]
    Kurs dolara nie wspiera...
  • Re: Ciekawa sesja. Autor: ~Asd [46.112.101.*]
    Dolar powinien kiedyś odbić , moim zdaniem tutaj największy problem jest w utracie klientów i braku nowych stąd zresztą te spadki dochodów brutto .
[x]
TEXT -2,24% 39,34 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.