• Końcówka mistrzostwo :) Autor: ~champion [31.182.205.*]
     Ci co sprzedali po 0,25 PLN mogą sobie pluć w  brodę. Ciekawe co tu się jeszcze wydarzy :)
  • Re: Końcówka mistrzostwo :) Autor: ~Lewski [83.9.132.*]
    Nie gadaj, po 25 poszły setki tysięcy, a po 28 kilkadziesiąt tysięcy. Nie sprzedałby po tyle.
  • Re: Końcówka mistrzostwo :) Autor: ~Procterowiec [94.240.0.*]
    Tak jak wcześniej pisałem musimy uzbroić się jeszcze na chwilę cierpliwości.
    Końcówka sesji wiele może nam powiedzieć.
    Nie należy pochopnie działać, zanim oddasz wiadomo komu to zastanów się dwa razy, bo za chwilę będziesz żałował swojej pochopnej decyzji.
  • Re: Końcówka mistrzostwo :) Autor: ~Hillela [94.101.18.*]
    To fakt zebrał od dzieciaków oddali ze stratą
  • Re: Końcówka mistrzostwo :) Autor: ~waldi [109.243.7.*]
    Dnia 2026-01-28 o godz. 17:07 ~champion napisał(a):
    >  Ci co sprzedali po 0,25 PLN mogą sobie pluć w  brodę. Ciekawe co tu się jeszcze wydarzy :)

Pierwszy raz na spółce Patro? Co jakiś czas zdarza się cudofix. Tak jak ktoś napisał, więcej wywalił niż na koniec podbił. Nie może spłoszyć narybku :)
  • Re: Końcówka mistrzostwo :) Autor: ~champion [31.182.205.*]
    Znam te mechanizmy, nie jestem od dziś ma giełdzie :) moim.zdaniem jutro luka wzrostowa na otwarciu. Ale poczekajmy. Nie była to do końca standardowa zwała jak to bywało. Ktoś cały czas skubał te batony z prawej. Może ulica. Ktokolwiek to był to sporo zostało kupione przecież. Normalnie by było już -30%, co bywało nieraz u Patro. Będę obserwować.
  • Re: Końcówka mistrzostwo :) Autor: ~waldi [109.243.7.*]
    Dnia 2026-01-28 o godz. 21:19 ~champion napisał(a):
    > Znam te mechanizmy, nie jestem od dziś ma giełdzie :) moim.zdaniem jutro luka wzrostowa na otwarciu. Ale poczekajmy. Nie była to do końca standardowa zwała jak to bywało. Ktoś cały czas skubał te batony z prawej. Może ulica. Ktokolwiek to był to sporo zostało kupione przecież. Normalnie by było już -30%, co bywało nieraz u Patro. Będę obserwować.

No to jak znasz to wiesz kto na tym zarabia. Chyba, że masz z nim układy to da ci zarobić.
[x]
IFSA 4,00% 0,13 2026-05-15 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.