• no i macie info, prosze bardzo.. Autor: ~pred [195.136.30.*]
    info od preda abyscie nie zapomnieli

1. synduk spłaci wierzycieli , czyli PKO
    2. ugody nie bedzie
    3. aby spłacić sprzeda majątek KROSNA /wanny, itp/
    4. ktoś kupi za bezcen zakład KROSNO
    5. wierzyciel bedzie spłacony- czyli PKO
    6. akcjionariuszom zostaną bezwartościowe akcje :D:D:D bo nic juz nie zostanie z majątku
    7. zakład przyjmie np nazwe KROSNO bis
    8. a kurs trzymają ci na takim poziomie którzy kupili około tej kwoty i nie chca aby spadł im nizej bo wtedy
    a) moze być panika i wysypywanie na mase
    b) mogą później nie dzwignąć kursu do takiego jakby chcieli

KRSONO schodzi z GPW z końcem października / 30/10/2009/ END

to tak po krótce

i słucham was naganiacze teraz - kto sie ze mną nie zgadza???
  • Re: no i macie info, prosze bardzo.. Autor: ~hmmm [89.108.250.*]
    Dla mnie bomba.

A chodziło Ci chyba o Pekao a nie PKO (to są różne banki). Ale mniejsza z tym.

Ludzie słuchajcie Preda i sprzedawajcie!!! Zróbcie mi przyjemność i poniżej 20gr kurs w poniedzialek poprosze..
  • Re: no i macie info, prosze bardzo.. Autor: ~johny [83.7.237.*]
    ja również poproszę taki kursik!
  • Re: no i macie info, prosze bardzo.. Autor: ~dr_spike [91.107.76.*]
    kim ty jestes idioto jakbym nie napisal na parkiet.cmo ze schodzi 30 bm to byc pewnie do tej pory pierdzial o jakims 27 wrz a co bedzie tego nikt nie wie fakt sprzedalem juz sporo krsa ale troszkecze jeszcze trzymam bo mnie stać np :)
  • Re: no i macie info, prosze bardzo.. Autor: ~spec_1 [85.232.251.*]
    Oceniamy jako wysoce prawdopodobne takie przeprowadzenie restrukturyzacji Krosna, w której wyniku interesariusze upadłościowi odzyskają większość wierzytelności od spółki, pracownicy zachowają miejsca pracy, a polska gospodarka nie straci jednego z najstarszych zakładów z ogromnymi tradycjami i ogromnym potencjałem do fundamentalnej budowy wartości — mówi Stefan Maciejewski
  • Re: no i macie info, prosze bardzo.. Autor: Lukullus [85.89.185.*]
    pred znowu popisuje się swoja wiedzą... ostatnio pisałeś o końcu września... jak Cie strofowali to po nich jeździłeś... ale Ty agent jesteś...
  • Re: no i macie info, prosze bardzo.. Autor: ~elek [83.9.50.*]
    nie no ten gość jest żałosny tak samo przez cały miesiąc tracił czas i wieszczył zejście akcji spółki 27 września...tak było naprawdę każdy wie
    po co to robi? może tyle stracił kapitału w trakcie bessy, że teraz nie ma co robić i wypisuje głupoty
    jak na razie na 20 mieliśmy podwyższone obroty co zapowiadało jakis dynamiczny ruch w średnim terminie
  • Re: no i macie info, prosze bardzo.. Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    pred

Poproszę o komentarz dla tego info https://www.bankier.pl/wiadomosc/KROSNO-Informacja-w-sprawie-nabycia-akcji-Spolki-Krosnienskie-Huty-Szkla-KROSNO-SA-2031348.html
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.