wiedza ktora zdobyles kosztuje. te 5tys to byle szkolenie od pseudounwestorow .wiec to tylko wartosc dodana.wiesz juz ze w balony,kolorowe broszury reinkarnacje i farbowancow nie inwestuje sie jak naganiaja ze bedzie po 60 ...100zl.... i jakos nie kojarze zeby z tego sie wyspowiadali.... wrocisz silniejszy. moim skromnym zdaniem nie brac z prawej pod zadnym pozorem....tylko lewo jak ktos ma apetyt na ryzyko i tylko lyzeczkami poraz wtory powtorze
...czekac na wolumen i karmienie kaczek.
Jasne że odbije i to już niedługo. Na ostatnich sesjach kupuję Ekipa po raz pierwszy w zyciu bo tak mi wychodzi z analizy techn. i psychologii rynku a tymi sprawami się zajmuję. Teraz jeszcze trochę dokupić i poczekac kilka miesięcy.
Za swoją wypowiedź że niedługo kurs Ekipa odbije mocno w górę dostałem od was 14 negatywów. Brawo. To mnie tylko upewniło w tym poglądzie i dokupiłem coś tam w piątek.
szacuneczek kolego idealne wylapanie doleczka..ladnie zarobiles. w co mamy jeszcze zainwestowac? co polecasz ...i tak na wszystkim zarabiasz podpowiedz wyleszczonym kolega bez takiej wiedzy elokwencji jaka ty posiadasz
Lm sprawdziłem na szybko musieli by rozbić bank symulatorem chińskiego miasta -raczej mało prawdopodobne (problemy z partnerem produkcyjnym -brak daty premiery)
Trustbtc na 1 rzut oka trup w łazience i to jeszcze VR ale obroty na poziomie 170tys coś tam może być pod stołem
Vee bez potencjału wzrostu na 5min czytania (chyba wszystko w cenach)
Trex ładnie wygląda ale p/e 25 a handlują sprzętem sportowym raczej gniot