końcówka stycznia jak w 25 roku, to początek wzrostów. Szczyt pierwszej fali był w zeszłym roku 15 kwietnia. Mogą nam nakreślić analogiczny scenariusz, na co osobiście liczę. Żałuję, że pełnego pakietu nie odkupiłem w okolicach 8.00. Mam połowę i drugą odkupię po potwierdzeniu wzrostów :). "Ciekawy", nawet nie chce mi się z Tobą gadać, tak w Twoim świecie mogę być naganiaczem
musisz być którtko na giełdzie i nie rozumieć że właśnie jak wscy myślą że coś jest oczywiste to dzieje się dokładnie odwrotnie. Zaraz się okaże że wyniki będą słabe bo nie zdążyli zasnąć projektów na koniec toku, do tego nie podpisali dalej tej umowy co jej nie mogą wynegocjować i 6 będzie szybciej niż myślisz. Ale to równie pewne jak 12 czy 16 w tym roku...
Nieciekawy jak zwykle przeczy sam sobie? Rozdwojenie jaźni ? Ciągle powtarza że po wynikach zjazd czyli myśli jak wszyscy a teraz tłumaczy że inni są krótko i mówi że schematy nie działają. Pamiętaj nieciekawy żeby naganiać trzeba to jeszcze robić z głową… bo nie będzie premii.
Ciekawy -ALE Z CIEBIE PUSTAK OTWÓRZ BETONIARNIE . MYŚLISZ ŻE WSZYSCY WISZĄ SĄ STRATNI JA MIAŁAM LUBAWĘ JESZCZE Z CZASU POBORU I SPRZEDAŁAM W OKOLICACH 11 zl ODKUPIŁAM NA SPADKACH JESZCZE WIĘKSZY PAKIET A JESZCZE GOTÓWKA CZEKA NA TWOJĄ CENĘ GODZIWĄ - HAHAHA . NIE NA PRÓŻNO WYTATUOWAŁAM SOBIE ATRAKSA .