Prezes I zarząd powinien ustąpić zniczyli kurs spółki Hanower nie kupuje obligacji jak obiecał ogólnie spolka jest na dnie jak możliwe nowa strategia spółki by coś dobrego przyniosła z tego obecnie to akcjonariusze liczą straty -80% żadnej przyszłości.
Ależ dwoisz się i troisz nagonie aaa Pięknie się czyta tę twoją desperację - trzeba było upychać po 1.30 jak miałeś czas A teraz możesz pomarzyć - kupowałeś najniżej po 0.87 więc zaraz będziesz na minusie jak kurs poleci w okolice 70 groszy I będziesz miał pełne wory a ja będę pękał ze śmiechu
gdzie to Twoje 100 pln ja się pytam Moja złotóweczka natomiast pękłą już dzisiaj i mieliśmy 0.995 przez chwilkę Ale z Ciebie przegryw :)
Twoje też się dobrze czyta do 1zl I kółko i jestem zarobiony zarobiony to chyba jesteś w robocie koński zwisie tu nikt na takiego cymb@ła nie reaguje tylko aaa twój koleś.
Hahaha - Leo co, boli strata 80-90% na akcjach buahahahahaha Ciebie nazwać przegrywem to obelga dla innych przegrywów - ty jesteś w zupełnie innej lidze :D