• Mnie już odechciewa się wszystkiego! Autor: ~Andrzej [83.27.52.*]
    Przez to co zrobił Obajtek z Sasinem straciłem szacunek do tego , własnego kraju. To już nie jest państwo , to bantustan , syf gdzie w w świetle kamer można robić oszustwa i jeszcze bezczelnie brać za to miliony ze spółki na wynagrodzenia. Dramat. Coś co powinno byc załatwione w try miga ciągnie się jak brazylijska , turecka telenowela. Hańba!
  • Re: Mnie już odechciewa się wszystkiego! Autor: ~tor [91.94.124.*]
    Nie lękaj sie bowiem prawdziwie wierzący bedą docenieni duzo wyzszą ceną A jesli idzie o politykow i bantustan to nawet nie oni tutaj sa winni - takie mamy społeczenstwo Jesli mozna krasc ,oszukiwac blizniego ,ukrywac sie w innym kraju a mimo to ludzie jak frankenszteiny w kolejnych wyborach znow zaglosują to po co byc sprawiedliwym ?
  • Re: Mnie już odechciewa się wszystkiego! Autor: ~Pepe [46.134.88.*]
    Teraz gdy rządzą nasi uśmiechnięci koledzy to nie ma.co się spieszyć. Gorzej jak za 1,5 roku przegrają władzę to wtedy znów będziemy krzyczeć szybko jak najszybciej!!! Nie prawdaż tor?
    Można nie lubię obajtka I pisu ale jak.można nie widzieć obojetnosc i lekceważenie tematu obecnych?
  • Re: Mnie już odechciewa się wszystkiego! Autor: ptak1234 [91.150.204.*]
    Smutny jesteś jak u mnie koledzy wielbiciele pisu ,Oni nawet przebaczyli im zadłużenie zakładu na 8 miliardów . Darek Ci wszystko opisał ale nie trafia to do Ciebie . Poczekamy na twoich co wymyślą ,czy znowu każą kupić za 1 zł kopalnie ,może za 1 miliard akcje PGG ,miecz dla ojca itp. Przy cenie 20,4 jest nieźle jak dla mnie
  • Re: Mnie już odechciewa się wszystkiego! Autor: ~arskiozan [2.137.140.*]
    Szanowny , ptak1234 , 20,4 nie tylko jest nieżle ,ale jest bardzo dobrze. Takie stwierdzenia odnoszą się bardziej do porównań z czasem minionym niż z realizowaną przez Orlen praktyką biznesową. Wielu widzi w procesie przeciągania przez
    Orlen jakieś korzyści . Też prawda. Nie zmienia to jednak faktu ,że Orlen nie postępuje zgodnie z prawem. Te wszystkie sztuczki i cwaniactwa mają na celu obchodzenie prawa . Dziś to już śmieszność i kompromitacja. Ile ten bazarowy
    cwaniak zarobi , skupując resztę akcji w systemie wyłudzęń. Różnica ,gdyby kupił po wycenie -niewielka.
    Dnia 2026-01-28 o godz. 11:27 ~arskiozan napisał(a):
    > Szanowny , ptak1234 , 20,4 nie tylko jest nieżle ,ale jest bardzo dobrze. Takie stwierdzenia odnoszą się bardziej do porównań z czasem minionym niż z realizowaną przez Orlen praktyką biznesową. Wielu widzi w procesie przeciągania przez
    > Orlen jakieś korzyści . Też prawda. Nie zmienia to jednak faktu ,że Orlen nie postępuje zgodnie z prawem. Te wszystkie sztuczki i cwaniactwa mają na celu obchodzenie prawa . Dziś to już śmieszność i kompromitacja. Ile ten bazarowy
    > cwaniak zarobi , skupując resztę akcji w systemie wyłudzęń. Różnica ,gdyby kupił po wycenie -niewielka.

Zwłaszcza ,że nominat partyjny może dostać kopa w d..pę ,Pracuję w GA ile Ja takich prezesów przeżyłem ,mieszali zmieniali i kopa dostali . Ja to porównuję do swoich zakupów akcji z resztą się zgadzam cwaniaczki .Ja bym sprawdził czy ktoś z rodzin nominatów przypadkiem nie brał kredytów na zakup akcji , ciekawe co dalej z przeciekiem bo tam chyba 600 tyś akcji jest zablokowanych ?
  • Re: Mnie już odechciewa się wszystkiego! Autor: ~Dziadek [188.33.46.*]
    A ty cwaniaku to po ile kupiłeś akcje?
  • Re: Mnie już odechciewa się wszystkiego! Autor: ~Leszczyk [91.207.127.*]
    Jak dawali kupić tanio, to się brało. Ważne, że jest lojalny zasadzie ANI JEDNEJ AKCJI W RYNEK. Finał tuż tuż
    Dnia 2026-01-28 o godz. 08:32 ~Andrzej napisał(a):
    > Przez to co zrobił Obajtek z Sasinem straciłem szacunek do tego , własnego kraju. To już nie jest państwo , to bantustan , syf gdzie w w świetle kamer można robić oszustwa i jeszcze bezczelnie brać za to miliony ze spółki na wynagrodzenia. Dramat. Coś co powinno byc załatwione w try miga ciągnie się jak brazylijska , turecka telenowela. Hańba!

Jak możliwe ,że SP sprzedaje akcje po nie godziwej cenie i jeszcze nie siedzi a o byłym wójcie nawet nie wspomnę . Od ich rządów kurs wzrósł z 6,5 zł na 20 zł czyli nie jest źle . N. taka GA po ich rządach narazie jest pozamiatana .

[x]
ENERGA -0,11% 18,86 2026-05-25 12:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.