• Link! Autor: ~ZłotyPLN [31.0.43.*]
    https://www.gov.pl/web/premier/safe-to-epokowe-wydarzenie-dla-bezpieczenstwa-polski-i-europy
  • Re: Link! Autor: ~Obserwator [5.184.243.*]
    Dla Polski to bardzo dobra informacja ale dla Milton raczej neutralna. Chyba, że się mylę i ruszą zamówienia na bramki biometryczne?
  • Re: Link! Autor: ~Obserwator [5.184.243.*]
    Messerschmitt czas wyjść z mysiej dziury i napisać coś sensownego. Przez wiele miesięcy pisałeś tu istne elaboraty głównie na temat bramek biometrycznych. Co masz na ten temat do powiedzenia teraz?
  • Re: Link! Autor: ~Rybka [83.21.223.*]
    https://portalobronny.se.pl/polityka-obronna/czy-dowiemy-sie-co-kupimy-w-ramach-programu-safe-tomczyk-dokument-jest-zastrzezony-aa-Cfyc-sKmN-TpuL.html
  • Re: Link! Autor: ~FANCYGANA [31.61.241.*]
    Mesershmit już Wam akcje pogonił...więc go tu nie ma...Mamy tu paru nowych napaleńców, sprzedadzą Cyganoom znowu po 30 groszy...
  • Re: Link! Autor: ~FANCYGANA [31.61.241.*]
    Złoty...Nie mów że kupiłeś akcje w tym tygodniu...,że takielinki wklejasz....a potem będziesz mówił miałem rację że będzie poniżej 0,6....poco to kupiłem po 0,7....???
  • Re: Link! Autor: ~ZłotyPLN [31.0.36.*]
    Smutno się zrobiło bez messerschmitta i jego kolegów więc wrzuciłem tak żeby cieszyli że od jutra lecimy na 1,4. Czy to coś złego że chciałem im sprawić trochę radości ? :-).
  • Re: Link! Autor: ~habmar [83.175.185.*]
    Ach jakie to wzruszajace a w Indiach ludzie umierają seryjnie przez wirusa ...przypominam że super bakteria na która nie ma lekarstwa też przywedrował z Indii, a na tego wirusa od 2018 nie znaleziono lekarstwa,smiertelnosc 40% wiec za pół roku jak to w wojsku padnie komenda maski włóż...
  • Re: Link! Autor: ~ZłotyPLN [31.0.36.*]
    I co Milton zacznie produkować maski? Może pora na skupowanie mercatora? :-)
  • Re: Strona Miltona Autor: ~habmar [83.175.185.*]
    To warto poczytać kiedy powstał system FaceCOV I PO CO ,ale chyba to trudne wiec podam skrót
    Bramka FaceCOV® posiada także opcję w postaci modułu termowizyjnego do zdalnego wykrywania markerów gorączkowych u osób zakażonych czynnikami zakaźnymi w tym m.in. koronawirusem, w mechanizmie zgodnym z wymogami międzynarodowej normą IEC 80601-2-59.
[x]
MILTON 2,86% 0,72 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.