Messerschmitt czas wyjść z mysiej dziury i napisać coś sensownego. Przez wiele miesięcy pisałeś tu istne elaboraty głównie na temat bramek biometrycznych. Co masz na ten temat do powiedzenia teraz?
Złoty...Nie mów że kupiłeś akcje w tym tygodniu...,że takielinki wklejasz....a potem będziesz mówił miałem rację że będzie poniżej 0,6....poco to kupiłem po 0,7....???
Smutno się zrobiło bez messerschmitta i jego kolegów więc wrzuciłem tak żeby cieszyli że od jutra lecimy na 1,4. Czy to coś złego że chciałem im sprawić trochę radości ? :-).
Ach jakie to wzruszajace a w Indiach ludzie umierają seryjnie przez wirusa ...przypominam że super bakteria na która nie ma lekarstwa też przywedrował z Indii, a na tego wirusa od 2018 nie znaleziono lekarstwa,smiertelnosc 40% wiec za pół roku jak to w wojsku padnie komenda maski włóż...
To warto poczytać kiedy powstał system FaceCOV I PO CO ,ale chyba to trudne wiec podam skrót Bramka FaceCOV® posiada także opcję w postaci modułu termowizyjnego do zdalnego wykrywania markerów gorączkowych u osób zakażonych czynnikami zakaźnymi w tym m.in. koronawirusem, w mechanizmie zgodnym z wymogami międzynarodowej normą IEC 80601-2-59.