To że NN wszedł w akcjonariat to wg mnie wcale nie oznacza jakiegoś mega wielkiego UP, z resztą przed chwilą wychodziło PZU…
Bardziej cieszyłaby kolejna konkretna umowa która pokazałaby zwiększone przychody.
Ciekaw też jestem jednak czemu Biofund wycofuje się w kluczowym momencie - i ile akcji obejmie po konwersji.
Nie mieszaj gosciu, nie mieszaj. Zobacz na kurs i jaki jest wolumen. Tylu wlasnie odbiera info jako pozytywne, a Ty jako negatywną informacje. Dlatego jedni zarabiaja dzisiaj plus 6% a Ty rozkminiasz...
Po takiej akumulacji na poziomie 32-33, i to już trwa 2 miesiące,przy pozytywnym info. a takie się pojawi tylko kwestia czasu,to tych maruderów na tym forum z pewnością wyrwie z butów i będą mogli sobie tylko popatrzeć jak kurs w kilka sesji zatrzyma się na 50,zł.
Ja mam akcje, a ostatnie spadki mnie nie ruszają, bo wynik za 4Q25 był zgodny z moimi przewidywaniami, roszady na akcjach odbieram częściowo pozytywnie, zwłaszcza tą konwersję długu. Moim zdaniem kupując po 33 zł się nie straci, a do wzrostów są podstawy. I mam wrażenie, że został najtwardszy akcjonariat, np. algorytmik pisał tak lub siak i zniknął, może sprzedał, póki miał 25% zysku.
Dnia 2026-02-17 o godz. 07:29 ~Marco1981 napisał(a): > Ja mam akcje, a ostatnie spadki mnie nie ruszają, bo wynik za 4Q25 był zgodny z moimi przewidywaniami, roszady na akcjach odbieram częściowo pozytywnie, zwłaszcza tą konwersję długu. Moim zdaniem kupując po 33 zł się nie straci, a do wzrostów są podstawy. I mam wrażenie, że został najtwardszy akcjonariat, np. algorytmik pisał tak lub siak i zniknął, może sprzedał, póki miał 25% zysku.
Marco1981 każdy miały ochotę na wzrosty ale po tym co tu się dzieje widzę że ta spółka jeszcze do tych wzrostów nie dojrżała i na razie trwa dstrybucja.
Miedzianka - srebrzanka ciągnie rynek w dół, a tu zielono. Na forum cisza. Zaraz się ludzie dowiedzą, jaka to perełka, tylko że już akcje po sprzedawali. Jak pisałem, obecne ceny przyjmuję na luzie, bo w spółce jest OK.
Ale w tym czasie jak miedzianka poszła w górę o 300% to MDG zdołował z 43, do 31,5 czyli ok 25% i nie ma w tym nic nadzwyczajnego że przejmuje kolor zielony.